- En iyi cevaplar
- 0
Beyler sony Vegas Proda yapılan şeyi .avi uzantılı olarak çıkara biliyomuyuz ?
22 formatta renderleyebiliyorsun .avi dahil
Beyler sony Vegas Proda yapılan şeyi .avi uzantılı olarak çıkara biliyomuyuz ?
Beyler size yüzyılın taktiğini paylaşıyorum;
Videoyu fraps ile çekiyonuz, format factory ile 3-5 defa boyutunu küçültüyonuz, sonra Vegas Pro ile editliyonuz, sonrada camtasi studio ile online olarak paylaşıyonuz. XD
Evet.Sanırım sen frapsı 30 fps sabit olması için ayarlamışsın. Yoksa normalde 500 fps alan şey fraps ile 30 fps almaz sanırsam.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burası böylemi işaretli ?
Öyleyse programı bi kaldır - kur derim, ama normalde 500 fps alan pc fraps ile 30 fps almaz bence, ayarlarla ilgil bi şeydir sanırım
Zaten sadece soruyorum şu an öyle bir bilgisayarım yok.Öyleyse programı bi kaldır - kur derim, ama normalde 500 fps alan pc fraps ile 30 fps almaz bence, ayarlarla ilgil bi şeydir sanırım
3 defa söyledim. Burada oturup hesabını yapacak değilim, okusan az bir şey anlarsın. Sinirlendirme adamıSony Vegas ilgimi çekti. Ama renderdan sonra boyut hakkında birşeyler söyleyin artık !
Tahminen söylesen yeterdi.3 defa söyledim. Burada oturup hesabını yapacak değilim, okusan az bir şey anlarsın. Sinirlendirme adamı