TheEverCraftTR
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öyle değil en güvendiğim kişi tarafından çalındı. 30'a yakın oyun vardı CS:GO 'yu yeni aldıydımouvv Guard koruması aktif olsaymış keşke
Öyle değil en güvendiğim kişi tarafından çalındı. 30'a yakın oyun vardı CS:GO 'yu yeni aldıydımouvv Guard koruması aktif olsaymış keşke
Öyle değil en güvendiğim kişi tarafından çalındı. 30'a yakın oyun vardı CS:GO 'yu yeni aldıydım![]()
"Neden çaldın?" sorusunu sorduğumda cevabı ;kötü olmuş yaa. Öylesi daha bi üzücü tabi. Arkadaş kazığı hoş olmuyor :/
Blöf yapma kesin olarak gidin. Ayrıca ilçe belediyelerinde beyaz masa ile görüşerek hiçbir ücret ödemeden hiçbir masrafa girişmeden mahkeme başlatabiliyorsun kardeşim. İnşallah çok kolay şekilde geri alabileceksin. İşlem basit. Sana velled diyen çömez bebe evine mahkeme celbi geldiğinde dötü uçuklayacaktır. Hiç merak etme sen. Üç kuruşluk aklıyla cin olmadan adam mı çarpmaya çalışmış o. Ben sana gerekli yardımı yaparım merak ettiğin konularda özelden"Neden çaldın?" sorusunu sorduğumda cevabı ;
Soyadını vermiyorum.
Ertan Kahya : Neden çaldın mert?
Mert : başında beli hepsi yalandı salaknasıda kandın sende gerizeklı veld seni bütün oyunlar benm oldu ***** başından beri steam hesabın için arkadaş oldum seninle salak
Ertan Kahya : Bilişim suçlarına yarın gideceğim görüşürüz.
Mert : Davacı ablaya selam söyle çocuk![]()
Ertan Kahya : Hakkım haram olsun.
Bu konuşmaya yanıt veremezsin.
- Engelledi - Facebooğumdan kopyaladım bilişim suçlarına babamla gideceğiz.
Bunları boşverelim konu kendi içeriğinden çıktı.Blöf yapma kesin olarak gidin. Ayrıca ilçe belediyelerinde beyaz masa ile görüşerek hiçbir ücret ödemeden hiçbir masrafa girişmeden mahkeme başlatabiliyorsun kardeşim. İnşallah çok kolay şekilde geri alabileceksin. İşlem basit. Sana velled diyen çömez bebe evine mahkeme celbi geldiğinde dötü uçuklayacaktır. Hiç merak etme sen. Üç kuruşluk aklıyla cin olmadan adam mı çarpmaya çalışmış o. Ben sana gerekli yardımı yaparım merak ettiğin konularda özelden
Ekledim Steam üzerindenKonu ilk günkü kadar taze ve günceldir kardeşlerim buyrun
Tamamdır kardeşim[DOUBLEPOST=1438560915,1438444042][/DOUBLEPOST]GüncelEkledim Steam üzerinden