- En iyi cevaplar
- 0
Bu açıklama daha iyiydi teşekkürler. Tamam bekleyeceğim.
Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir
Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir
Buyur CanımOyun hakkında bilgisi olan ulaşabilirmi.
Serverlermi var yoksa 1 serverde herkesmi oynuyor kafam karıştıBuyur Canım![]()
3 Tane Kanal Gözüküyor İlk 2 Kanal Aynı Sunucunun Diğeri İse Yani PTS 20 Lvl Karakter Kasınca Açılan Tüm Market İtemlerinin Bedava olduğu Deneme Amaçlı Sunucu Bu Diğerinden FarklıServerlermi var yoksa 1 serverde herkesmi oynuyor kafam karıştı![]()
Arkadaş ile başladım suan yan yanayız arkadaş ekledim fakat chatte yazılarımızı göremiyoruz farklı chatlerdeyiz sanırım nasıl aynı yere gelip ordan konusacagız ?3 Tane Kanal Gözüküyor İlk 2 Kanal Aynı Sunucunun Diğeri İse Yani PTS 20 Lvl Karakter Kasınca Açılan Tüm Market İtemlerinin Bedava olduğu Deneme Amaçlı Sunucu Bu Diğerinden Farklı
o Külüp Chatinde Olabilir Yada Trade Veya Farklı Bir Chatta /2 İle World Chatine Geçersin Oradan Konuşursun RahatçaArkadaş ile başladım suan yan yanayız arkadaş ekledim fakat chatte yazılarımızı göremiyoruz farklı chatlerdeyiz sanırım nasıl aynı yere gelip ordan konusacagız ?
Bence Sınıfları Cubit İle Açmayın Yerine Kanattır Flaks Dır Amblemdir Falan Birşeyler Alın Class Açmak Saçmalık Gibi bir şey Bir Yere Varılmıyor Yani 20 Lvl Kasmak 3Lvl Verecek Sadece Onun İçin Deymez Ama Karakterinden Sıkıldın Değiştireceksen Bilemembeyler shadow hunter,ıce sage ve knight açık. Şimdi hangi sınıfı açam ?
Hyr tye basınca bi şey geliyo elime, bedavaya sınıf değişimi galiba. Hangi sınıfı tavsiye edersin ?Bence Sınıfları Cubit İle Açmayın Yerine Kanattır Flaks Dır Amblemdir Falan Birşeyler Alın Class Açmak Saçmalık Gibi bir şey Bir Yere Varılmıyor Yani 20 Lvl Kasmak 3Lvl Verecek Sadece Onun İçin Deymez Ama Karakterinden Sıkıldın Değiştireceksen Bilemem![]()
Ben Shadow Hunterden Baya Memnundum Ama Tek Sorun Zıplamaktan Elim Ağrıyordu Bıraktım O Yüzden Eğer Zıplamak Sorun Değil Diyorsan Shadow A Devam EtHyr tye basınca bi şey geliyo elime, bedavaya sınıf değişimi galiba. Hangi sınıfı tavsiye edersin ?
adbl0ck ile engelledim :sinsi:Beyler sağdaki reklama bekliyoruz![]()
Bu Yapılırmı Hiç Resmen Tüm Köftelere Hakarettir Bu :tokat2:******* ile engelledim :sinsi: