Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu açıklama daha iyiydi teşekkürler. Tamam bekleyeceğim.

Bu mesaj iPhone 3310 ile Tapatalk uygulamasi araciligiyla gonderilmistir

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Serverlermi var yoksa 1 serverde herkesmi oynuyor kafam karıştı :D
3 Tane Kanal Gözüküyor İlk 2 Kanal Aynı Sunucunun Diğeri İse Yani PTS 20 Lvl Karakter Kasınca Açılan Tüm Market İtemlerinin Bedava olduğu Deneme Amaçlı Sunucu Bu Diğerinden Farklı

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
3 Tane Kanal Gözüküyor İlk 2 Kanal Aynı Sunucunun Diğeri İse Yani PTS 20 Lvl Karakter Kasınca Açılan Tüm Market İtemlerinin Bedava olduğu Deneme Amaçlı Sunucu Bu Diğerinden Farklı
Arkadaş ile başladım suan yan yanayız arkadaş ekledim fakat chatte yazılarımızı göremiyoruz farklı chatlerdeyiz sanırım nasıl aynı yere gelip ordan konusacagız ?

umut_

En iyi cevaplar
0
Arkadaş ile başladım suan yan yanayız arkadaş ekledim fakat chatte yazılarımızı göremiyoruz farklı chatlerdeyiz sanırım nasıl aynı yere gelip ordan konusacagız ?
o Külüp Chatinde Olabilir Yada Trade Veya Farklı Bir Chatta /2 İle World Chatine Geçersin Oradan Konuşursun Rahatça

umut_

En iyi cevaplar
0
beyler shadow hunter,ıce sage ve knight açık. Şimdi hangi sınıfı açam ?
Bence Sınıfları Cubit İle Açmayın Yerine Kanattır Flaks Dır Amblemdir Falan Birşeyler Alın Class Açmak Saçmalık Gibi bir şey Bir Yere Varılmıyor Yani 20 Lvl Kasmak 3Lvl Verecek Sadece Onun İçin Deymez Ama Karakterinden Sıkıldın Değiştireceksen Bilemem :p

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Bence Sınıfları Cubit İle Açmayın Yerine Kanattır Flaks Dır Amblemdir Falan Birşeyler Alın Class Açmak Saçmalık Gibi bir şey Bir Yere Varılmıyor Yani 20 Lvl Kasmak 3Lvl Verecek Sadece Onun İçin Deymez Ama Karakterinden Sıkıldın Değiştireceksen Bilemem :p
Hyr tye basınca bi şey geliyo elime, bedavaya sınıf değişimi galiba. Hangi sınıfı tavsiye edersin ?

umut_

En iyi cevaplar
0
Hyr tye basınca bi şey geliyo elime, bedavaya sınıf değişimi galiba. Hangi sınıfı tavsiye edersin ?
Ben Shadow Hunterden Baya Memnundum Ama Tek Sorun Zıplamaktan Elim Ağrıyordu Bıraktım O Yüzden Eğer Zıplamak Sorun Değil Diyorsan Shadow A Devam Et