Oyun Jetonu Faction Sunucusu Tanıtım Videosu

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Önceden de sunucu açmıştım. Sunucularda da çokça yetkili olmusluğum var. Ayrıca çok sevdiğim bir söz vardır: "Tecrübesiz olanlar nasıl tecrübeli olacak." (Bunun gibi bir şey işte.) Saygılarımla. :)
Tekrar etmemin bir önemi olmasa da 'Bir Yol Olmaz'.
Son konuların istek ve yardım konularıyla dolu.
Öğrendikten sonra tecrübe kazanırsın. Ilk önce öğren.

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Tekrar etmemin bir önemi olmasa da 'Bir Yol Olmaz'.
Son konuların istek ve yardım konularıyla dolu.
Öğrendikten sonra tecrübe kazanırsın. Ilk önce öğren.
Son konularda haklısınız. TEOG'dan dolayı ara vermiştim. Skript'i önce öğrenmemek istedim. Ama baktım her işim onla, öğrendim az çok. Sonra bazı eventleri falan kavrayamadım. Onları sordum. Unutmayın "Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır." Ben de öğrenmeye çalıştım. :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Şöyle Söyliyeyim. Faction Ve Modern Bir Map Çok Saçma. Factionda Güçlenirsin Ve Takım Arkadslarında Fact Kurup Savaşırsın. Modern Hayatla Ne Alakası Var ??[DOUBLEPOST=1438607925,1438607836][/DOUBLEPOST]Birde Altta Geçen Bilgi Yazıları Chat Kirliginden Başka bir şey Degil Kaldırmalısın.

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle Söyliyeyim. Faction Ve Modern Bir Map Çok Saçma. Factionda Güçlenirsin Ve Takım Arkadslarında Fact Kurup Savaşırsın. Modern Hayatla Ne Alakası Var ??[DOUBLEPOST=1438607925,1438607836][/DOUBLEPOST]Birde Altta Geçen Bilgi Yazıları Chat Kirliginden Başka bir şey Degil Kaldırmalısın.

Sunucuda /warp orman var. Orada klanlarını kurup savaşabilirler. Market, Cafe, KFC, Otel şehirde. Ayrıca şehirde görevler olacak. AVM olacak haftalık dükkan kiralanabilecek. Bildiğiniz Faction serverları unutun. Biz çok farklıyız. Umarım anlatabilmişimdir. Aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani yuvarlak bir spawnda market gibi yerlerin olması mı daha hoş olur yoksa şehirde olması mı? Bir de buradan bakın :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Usta burda zenci uyuşturucu çeteleri silahlı çatışıyor nasıl olmaz faction ve modern map :D Kurtuluş değil Teksas anasını satayım.

Aha şimdi de biri hücum borusu çaldı, şaka yapmıyorum :D

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Sinematik ve benzeri bir şey yok, doku paketi hiç uymamış, shader mod benzeri görsel modlar yok?