CoffeeBeat
Zindev
- En iyi cevaplar
- 0
Etiketleri takım zannettim.Takım? Sunucuda benden başka yetkili yok.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzelteyim yorumu o zaman.
Etiketleri takım zannettim.Takım? Sunucuda benden başka yetkili yok.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne eksiğimiz var söylerseniz sevinirim.
Etiketleri takım zannettim.
Düzelteyim yorumu o zaman.
Tecrübesizsin.Ne eksiğimiz var söylerseniz sevinirim.
Nasıl olsa benden dolayı sunucu kötü.
Önceden de sunucu açmıştım. Sunucularda da çokça yetkili olmusluğum var. Ayrıca çok sevdiğim bir söz vardır: "Tecrübesiz olanlar nasıl tecrübeli olacak." (Bunun gibi bir şey işte.) Saygılarımla.
Tecrübesizsin.
Tekrar etmemin bir önemi olmasa da 'Bir Yol Olmaz'.Önceden de sunucu açmıştım. Sunucularda da çokça yetkili olmusluğum var. Ayrıca çok sevdiğim bir söz vardır: "Tecrübesiz olanlar nasıl tecrübeli olacak." (Bunun gibi bir şey işte.) Saygılarımla.![]()
Son konularda haklısınız. TEOG'dan dolayı ara vermiştim. Skript'i önce öğrenmemek istedim. Ama baktım her işim onla, öğrendim az çok. Sonra bazı eventleri falan kavrayamadım. Onları sordum. Unutmayın "Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır." Ben de öğrenmeye çalıştım.
Tekrar etmemin bir önemi olmasa da 'Bir Yol Olmaz'.
Son konuların istek ve yardım konularıyla dolu.
Öğrendikten sonra tecrübe kazanırsın. Ilk önce öğren.
Elbette haber eyleyeyim. Teşrifleriniz beni çok mutlu eyler.Haber eyle bitince ben de teşrif edeyim azizim.
Şöyle Söyliyeyim. Faction Ve Modern Bir Map Çok Saçma. Factionda Güçlenirsin Ve Takım Arkadslarında Fact Kurup Savaşırsın. Modern Hayatla Ne Alakası Var ??[DOUBLEPOST=1438607925,1438607836][/DOUBLEPOST]Birde Altta Geçen Bilgi Yazıları Chat Kirliginden Başka bir şey Degil Kaldırmalısın.
Şöyle Söyliyeyim. Faction Ve Modern Bir Map Çok Saçma. Factionda Güçlenirsin Ve Takım Arkadslarında Fact Kurup Savaşırsın. Modern Hayatla Ne Alakası Var ??[DOUBLEPOST=1438607925,1438607836][/DOUBLEPOST]Birde Altta Geçen Bilgi Yazıları Chat Kirliginden Başka bir şey Degil Kaldırmalısın.
1.7.2 Forge'u çalıştırınca Minecraft bir türlü açılmıyor. Yoksa kesinlikle sinematik modu ve shader kullanacaktım.Sinematik ve benzeri bir şey yok, doku paketi hiç uymamış, shader mod benzeri görsel modlar yok?
Teşekkürler.Harika görünüyor
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi