ATM Hackerleme Skripti

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adam kendini geliştirmek için yapmış ve "evet , baktım" diyor , siz hayırdır?
Mesajı silmeden önce "Kendim acemice yaptım" demişti. Server açık olsa denicem rakamlar bile aynı olursa yuh diycem. Ve ayrıca bu skriptlerin paylaşılmamasını istiyor o yüzden de dedim.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında Şu Kendi Ellerimle Yapacağım Black Ops 2 Benzeri Skriptte de Aynısı Derlerse Şaşmamalı.Bu Forumda Elle Yapılan Şey Hep Hırsızlık Oluyor :p Yada Şu Koca Forumda 1 Allah'ın Kulu Beni Sevmiyor.
Kardeş yaptığın hırsızlık değil.Ama ondan esinlenerek yaptıysan aşağıya ismini yazsaydın da böyle yorumlar gelmeseydi.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düzgün iş yapmıyorsun demek ki kendinden şüpe duy
Arkadaş Sende Çalıntı Diye Düşünüyorsun Ya Anlamıyorum.Ege Abinin Yaptığı İle Benim Kendimi Geliştirmek İçin Yaptığım Arasındaki Farklar.
1)Menü
2)Para Çek,Para Yatır,Hackle,Çıkış Butonları
3)Benim ki Sadece Sağ Klik İle Çalışıyor.Onun Kodları Benim Yazdığımdan 2 Kat Fazla.Yani Ben Bunu 41 Satırda Bitirdim Onun ki Muhtemelen 82 Falan Vardır.[DOUBLEPOST=1438701118,1438701059][/DOUBLEPOST]
Mesajı silmeden önce "Kendim acemice yaptım" demişti. Server açık olsa denicem rakamlar bile aynı olursa yuh diycem. Ve ayrıca bu skriptlerin paylaşılmamasını istiyor o yüzden de dedim.
Ha Ben Kendim Sadece Sallayarak Yazdım O Kodları ve Benim Ki Daha Farklı Ege Abininkinden ._.[DOUBLEPOST=1438701189][/DOUBLEPOST]
Kardeş yaptığın hırsızlık değil.Ama ondan esinlenerek yaptıysan aşağıya ismini yazsaydın da böyle yorumlar gelmeseydi.
Peki O Zaman Niye Öyle Yorumlar Yazacaklarına HIRSIZZ ! HIRSIZZZ ! HIRSIZZ VAR ! Yazdıklar Peki ?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam artık neden yeni şeyler bulmaya çalıştığımızı anlıyorsundur...