Düzgün iş yapmıyorsun demek ki kendinden şüpe duyEfenim Ben Sadece Ordan Bakarak Aklıma Fikir Geldi.Eğer İstemiyorsanız Kaldırabilirim.Sıkıntı Yok.
Yani Bu Forumda Bişi Yap Suç Başka Bir Şey Yap Suç.Artık Bırakıyorum Arkadaş.
Düzgün iş yapmıyorsun demek ki kendinden şüpe duyEfenim Ben Sadece Ordan Bakarak Aklıma Fikir Geldi.Eğer İstemiyorsanız Kaldırabilirim.Sıkıntı Yok.
Yani Bu Forumda Bişi Yap Suç Başka Bir Şey Yap Suç.Artık Bırakıyorum Arkadaş.
Mesajı silmeden önce "Kendim acemice yaptım" demişti. Server açık olsa denicem rakamlar bile aynı olursa yuh diycem. Ve ayrıca bu skriptlerin paylaşılmamasını istiyor o yüzden de dedim.Adam kendini geliştirmek için yapmış ve "evet , baktım" diyor , siz hayırdır?
Orasını bilemem..Mesajı silmeden önce "Kendim acemice yaptım" demişti. Server açık olsa denicem rakamlar bile aynı olursa yuh diycem. Ve ayrıca bu skriptlerin paylaşılmamasını istiyor o yüzden de dedim.
Kardeş yaptığın hırsızlık değil.Ama ondan esinlenerek yaptıysan aşağıya ismini yazsaydın da böyle yorumlar gelmeseydi.Yakında Şu Kendi Ellerimle Yapacağım Black Ops 2 Benzeri Skriptte de Aynısı Derlerse Şaşmamalı.Bu Forumda Elle Yapılan Şey Hep Hırsızlık OluyorYada Şu Koca Forumda 1 Allah'ın Kulu Beni Sevmiyor.
Arkadaş Sende Çalıntı Diye Düşünüyorsun Ya Anlamıyorum.Ege Abinin Yaptığı İle Benim Kendimi Geliştirmek İçin Yaptığım Arasındaki Farklar.Düzgün iş yapmıyorsun demek ki kendinden şüpe duy
Ha Ben Kendim Sadece Sallayarak Yazdım O Kodları ve Benim Ki Daha Farklı Ege Abininkinden ._.[DOUBLEPOST=1438701189][/DOUBLEPOST]Mesajı silmeden önce "Kendim acemice yaptım" demişti. Server açık olsa denicem rakamlar bile aynı olursa yuh diycem. Ve ayrıca bu skriptlerin paylaşılmamasını istiyor o yüzden de dedim.
Peki O Zaman Niye Öyle Yorumlar Yazacaklarına HIRSIZZ ! HIRSIZZZ ! HIRSIZZ VAR ! Yazdıklar Peki ?Kardeş yaptığın hırsızlık değil.Ama ondan esinlenerek yaptıysan aşağıya ismini yazsaydın da böyle yorumlar gelmeseydi.