R
Reloven
Ziyaretçi
Ne Kadar Bayılıyorsun O Nete72 mbps (ne olduğunu bilim adamları hala araştırıyor) ama ethernetle 100mbps oluyor ve ttnet kullanıyorum çok ilginç değil mi :s
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne Kadar Bayılıyorsun O Nete72 mbps (ne olduğunu bilim adamları hala araştırıyor) ama ethernetle 100mbps oluyor ve ttnet kullanıyorum çok ilginç değil mi :s
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benimki 100mbps![]()
kullandığım bilgisayar iyi fakat internetim kötü olduğundan hiçbir şey yapamıyorum akk olunca 1 Mbps ' ye düşüyor
oturduğum yerde fiber alt yapısı yok yapılsa direk alıcam fiber.
3,60 baya iyi bence burada altyapi berbat genelde en fazla 3 mbps download var superonline 16 mbps aliyorum bu hafta kuracaklar umarim iyi bir verim alabilirim :/![]()
kullandığım bilgisayar iyi fakat internetim kötü olduğundan hiçbir şey yapamıyorum akk olunca 1 Mbps ' ye düşüyor
oturduğum yerde fiber alt yapısı yok yapılsa direk alıcam fiber.
o interneti 1.5 yıl çektim bilen bilirDownload: 5 mbps
Upload:0.10 mbps
Kotadan Sonra
Download: 1 kbs
Upload:0.1 kbs
Acıyın Lan Bana
Bide İnternet 15 GB Kotalı 1 Haftaya Bitiyor,Yinede Siz Şanslısınız :/
Adam sürekli düşürüyor hızı. Oyun falanda yüklemiyorum. Altı üstü arkada bir şarkı açık oluyor. Mesela dün steam e gideyim derken internetin izin hızı düşürülmüştür diye bir mesaj geldi. :'(Benimki ttnet ama cohda bi sorunum yok
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ne fiber ne de süper online kullanıyorum ttnet'ten 72mbps alıyorum kimse ttnet'ten memnun değil gibi gözüküyor ama ben (müşteri hatları dışında) memnunum şöyle bir sorun var 3 haftada limit aşılmış oluyor ben 2.5 haftadır tatildeydim yarım haftada sınırsız bir interneti bitirmiş olamam değil mi?3,60 baya iyi bence burada altyapi berbat genelde en fazla 3 mbps download var superonline 16 mbps aliyorum bu hafta kuracaklar umarim iyi bir verim alabilirim :/
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
72 mbps ise fiber dir adsl olmasi icin en fazla 16 mbps olmaliBen ne fiber ne de süper online kullanıyorum ttnet'ten 72mbps alıyorum kimse ttnet'ten memnun değil gibi gözüküyor ama ben (müşteri hatları dışında) memnunum şöyle bir sorun var 3 haftada limit aşılmış oluyor ben 2.5 haftadır tatildeydim yarım haftada sınırsız bir interneti bitirmiş olamam değil mi?
Yeni yapılan bir sitede oturuyorum bu sitede fiber yok diye duydum ama araştırırım belki yanlış yere bakıyorumdur72 mbps ise fiber dir adsl olmasi icin en fazla 16 mbps olmali
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi