TheThunder
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaslar serverımde bırcok bot koruma denedım. Birkaç gun calısıyor. Daha sonra tekrar bot saldırısı oluyor
Onun İcin sunucunun belli bir büyüklüge gelmesi lazım diye düşünüyorumMySQL kayıt yani sizin tabirinizle siteden kayıt bu soruna en güzel çözüm.
Orasını pek düşünmedim,Onun İcin sunucunun belli bir büyüklüge gelmesi lazım diye düşünüyorum![]()
Jokeri Oyuna Katalım dedimOrasını pek düşünmedim,
Senin dediğin pluginleri kullansa da işini görecektir.
Bide şu joker fotoğraflarını görünce bi mutlu oluyom ben.
Kardeş bu Procon ne bekli10 demeyin de
Mantıgı .d sunucuya lag sokmak + çökertmeye calısmak :/Biraz spam olacak ama botun mantığı ne araştırdım fakat bulamadım.
Yani çalışma prensibi ne? Nasıl çalışıyor? Merak ettim.Mantıgı .d sunucuya lag sokmak + çökertmeye calısmak :/
Yönlendirdiğin sunucuya aynı anda onlarca player sokuyor. Bu playerlere serverin chatini mahvetmek için spam vs yaptırabiliyorsun. Join/spam/ping gibi çeşitleri var. Sen verecek 200 dolar alacak saniyede 1000 kişi sokan botYani çalışma prensibi ne? Nasıl çalışıyor? Merak ettim.
Sunucu slotunu geçemez ki. Mantıken o kadar kalır. O zaman sürekli gir çık yaptırıyor. Aklıma engellemek için bir fikir geldi.Yönlendirdiğin sunucuya aynı anda onlarca player sokuyor. Bu playerlere serverin chatini mahvetmek için spam vs yaptırabiliyorsun. Join/spam/ping gibi çeşitleri var. Sen verecek 200 dolar alacak saniyede 1000 kişi sokan bot
Sent from my iPhone using Tapatalk
Amaç orada zaten saniyede 1000 player sürekli girmeye çalışınca veritabanı şişecektir zatenSunucu slotunu geçemez ki. Mantıken o kadar kalır. O zaman sürekli gir çık yaptırıyor. Aklıma engellemek için bir fikir geldi.
Sunucu slotu geçiyor kardesimSunucu slotunu geçemez ki. Mantıken o kadar kalır. O zaman sürekli gir çık yaptırıyor. Aklıma engellemek için bir fikir geldi.
Ayrıca spam yaparak ta çökertiyorlar, tamamen başarıyı çekemeyenlerin işi bot atmak.Sunucu slotu geçiyor kardesimilk zamanlar korumam yoktu sunucum 50 kisilikti 350 kisi oldu ve gg oldu
![]()