Skript Hasat Engelleme (Yardım)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar hasatın üzerine zıplanınca yok oluyor olmasını istemiyorum

bunu skriptle engelleme şansım varmıdır ?

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skript i tercih ederdim. eger skript ile bi cözümü yoksa pluginin adı nedir ?

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence plugınden sonra skript tercih edilmeli daha fazla lag yapıyor cunkı. Farmprotect
sunucu işlemcisini yüksek tutarak lagı minimuma indirebilirsin ustad :D bence bu denli kücük bir şey içi plugin tercih etmek daha fazla lag yapar diye düşünüyorum..

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
o skript lag yapmaz, lag yapan "Skript" plugininin kendisidir
Sen skript plugınıne sk eklemessen lag yapmaz. İçine sunucuyu yoran skriptler eklersen sunucuda lag olucaktır.[DOUBLEPOST=1439579237,1439579198][/DOUBLEPOST]
sunucu işlemcisini yüksek tutarak lagı minimuma indirebilirsin ustad :D bence bu denli kücük bir şey içi plugin tercih etmek daha fazla lag yapar diye düşünüyorum..
Küçük denli diyip 20-30 tane skript yüklemiştim sunucu çökmüştü :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sen skript plugınıne sk eklemessen lag yapmaz. İçine sunucuyu yoran skriptler eklersen sunucuda lag olucaktır.[DOUBLEPOST=1439579237,1439579198][/DOUBLEPOST]
Küçük denli diyip 20-30 tane skript yüklemiştim sunucu çökmüştü :(
Cidden Skript'in nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Java'da herhangi bir method içine girilmeden kontrol yapılmaz, yani skript'deki bütün eventler plugin içerisinde algılanıp kontrol ettiriliyor, eventleri açık tutuyor da diyebilirsin.
Sk'da bütün eventleri tek tek yazıp içlerini boş bırakırsan skriptin kodları algılaması dışında fark olmaz.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden Skript'in nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Java'da herhangi bir method içine girilmeden kontrol yapılmaz, yani skript'deki bütün eventler plugin içerisinde algılanıp kontrol ettiriliyor, eventleri açık tutuyor da diyebilirsin.
Sk'da bütün eventleri tek tek yazıp içlerini boş bırakırsan skriptin kodları algılaması dışında fark olmaz.
Skriptte yaptıgın sk ler plugın tarafından okunuyor ve sunucuya aktarılıyor ama plugınde dırek sunucuya aktarılıyor bıldıgım bu. Bir kaynaktan okumustum.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
bunu anlatmaya çalışıyordum eventler zaten var lagı yapan skript plugini (every 1 second gibi şeyler yaparsa scriptlerde lag yapar tabi)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunu anlatmaya çalışıyordum eventler zaten var lagı yapan skript plugini (every 1 second gibi şeyler yaparsa scriptlerde lag yapar tabi)
eventler lag ypmıcaktır bunu bılıyorum fakat sen bır sunucuyu full skript ilemi yapbilemem ıstersın plugın ılemı ?