bence plugınden sonra skript tercih edilmeli daha fazla lag yapıyor cunkı. Farmprotectskript i tercih ederdim. eger skript ile bi cözümü yoksa pluginin adı nedir ?
sunucu işlemcisini yüksek tutarak lagı minimuma indirebilirsin ustadbence plugınden sonra skript tercih edilmeli daha fazla lag yapıyor cunkı. Farmprotect
o skript lag yapmaz, lag yapan "Skript" plugininin kendisidirbence plugınden sonra skript tercih edilmeli daha fazla lag yapıyor cunkı. Farmprotect
Sen skript plugınıne sk eklemessen lag yapmaz. İçine sunucuyu yoran skriptler eklersen sunucuda lag olucaktır.[DOUBLEPOST=1439579237,1439579198][/DOUBLEPOST]o skript lag yapmaz, lag yapan "Skript" plugininin kendisidir
Küçük denli diyip 20-30 tane skript yüklemiştim sunucu çökmüştüsunucu işlemcisini yüksek tutarak lagı minimuma indirebilirsin ustadbence bu denli kücük bir şey içi plugin tercih etmek daha fazla lag yapar diye düşünüyorum..
https://forum.gamer.com.tr/konu/skript-ve-java-karsilastirmasi-skript-mi-iyi-java-mi.263665/Sen skript plugınıne sk eklemessen lag yapmaz. İçine sunucuyu yoran skriptler eklersen sunucuda lag olucaktır.
Oylamadan da gorursun.
Cidden Skript'in nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Java'da herhangi bir method içine girilmeden kontrol yapılmaz, yani skript'deki bütün eventler plugin içerisinde algılanıp kontrol ettiriliyor, eventleri açık tutuyor da diyebilirsin.Sen skript plugınıne sk eklemessen lag yapmaz. İçine sunucuyu yoran skriptler eklersen sunucuda lag olucaktır.[DOUBLEPOST=1439579237,1439579198][/DOUBLEPOST]
Küçük denli diyip 20-30 tane skript yüklemiştim sunucu çökmüştü![]()
Skriptte yaptıgın sk ler plugın tarafından okunuyor ve sunucuya aktarılıyor ama plugınde dırek sunucuya aktarılıyor bıldıgım bu. Bir kaynaktan okumustum.Cidden Skript'in nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Java'da herhangi bir method içine girilmeden kontrol yapılmaz, yani skript'deki bütün eventler plugin içerisinde algılanıp kontrol ettiriliyor, eventleri açık tutuyor da diyebilirsin.
Sk'da bütün eventleri tek tek yazıp içlerini boş bırakırsan skriptin kodları algılaması dışında fark olmaz.
bunu anlatmaya çalışıyordum eventler zaten var lagı yapan skript plugini (every 1 second gibi şeyler yaparsa scriptlerde lag yapar tabi)Cidden Skript'in nasıl çalıştığını bilmiyorsun. Java'da herhangi bir method içine girilmeden kontrol yapılmaz, yani skript'deki bütün eventler plugin içerisinde algılanıp kontrol ettiriliyor, eventleri açık tutuyor da diyebilirsin.
Sk'da bütün eventleri tek tek yazıp içlerini boş bırakırsan skriptin kodları algılaması dışında fark olmaz.
eventler lag ypmıcaktır bunu bılıyorum fakat sen bır sunucuyu full skript ilemi yapbilemem ıstersın plugın ılemı ?bunu anlatmaya çalışıyordum eventler zaten var lagı yapan skript plugini (every 1 second gibi şeyler yaparsa scriptlerde lag yapar tabi)
tabii ki plugin ile.eventler lag ypmıcaktır bunu bılıyorum fakat sen bır sunucuyu full skript ilemi yapbilemem ıstersın plugın ılemı ?