- En iyi cevaplar
- 0
O değil de ne zaman açılıcak bu serverimsi ?
Aynen ne zaman açılcak bu serverimsiO değil de ne zaman açılıcak bu serverimsi ?
qardaş məncə server bir az müasir olacaq kimi dayanır məncə silah əlavə modlar yükləməlidir nümunə flans modgüzel mod ama boyut büyük V2 sürümüne koyabiliriz tabi ama şu an haritayı bitiriyoruz marketi yapıyoruz modlar tamamlandı yeni modlar v2 sürümünde eklenecektir siz ginede fikirlerinizi gönderin
mutlu sona dogru adım adım ilerliyoruz
güzel mod ama boyut büyük V2 sürümüne koyabiliriz tabi ama şu an haritayı bitiriyoruz marketi yapıyoruz modlar tamamlandı yeni modlar v2 sürümünde eklenecektir siz ginede fikirlerinizi gönderin
mutlu sona dogru adım adım ilerliyoruz
Eynilə bu yoldaş əsəbi biridir məncə ver dərhal tarixUsta bana teknik konuşma, yer ve zaman ver. Merak ettim nasıl olucak.
Kardeş 3d silahlar hangi moddu bi stefinus guns vardı o mu?Bide modpack büyük mü olacak kaç mod bide yukarıdakiler tam benlik modlarŞuanda V1 sürümündeki ufak hatalar gideriliyor 100% gelen özellikleri söyleyeyim
Yaklaşık 300 adet dekorasyon blok eklendi neler mesela renkli tuglalar,kırıktaşlar,taslar bunlarin renkli olanlari gibi borçok blok
Sonra Tarım çok fazla geliştirildi gerçekci elma,armut,buz,üzüm daha sayamadıgım en az 30 agaç eklendi elmalar dallarda duruyor büyüyünce kırmızı oluyor
100 adete yakin canavar eklendi neler mesela (3 başlı ejderha,yılan,dev) gibi çok guçlu canavarlar eklendi tabi guçsüzlerde var
30 adet dost pet 20 adet de hayvan eklendi (8 adet köpek türü eklendi )
40 ka yakın cevher eklendi (bu cevherlerle gelen set vealetler fazla )
Tek blokla ev yapma yani blogu koyunca sizin için mini bir ev yapar
200 yakın kılıç eklendi birbirinden güçlüler
Oyuna hd silahlar eklendi gerçekçi birbirinden güzeller
Hava balonu eklendi havada balonunuzla tur atacaksınız
Teknelerden bıkanlar artık sizinde gemi hakkınız yeni 4 adet gemi eklendi
Elektrik modunu biliyosunuz
Futbol,basketbol,tennis modunuda biliyosunuz
Envanteriniz 18 slot oldu
Renkli tabelalar eklendi
Aklımda kalanlar bunlar hem modlari soylemeyelim pluginlerimiz neler soyleyelim
- AntiJoinBot
- AntiCreeper
- UnioAntiCrash
- Authme
- Clearlagg
- ClearChat
- Essentials
- CombatNoCheatPlus
- AlphaChest
- NoCheatPlus
- MuktiverseCore
- vault
- Factions (Olmassa Olmazımız )
- worldedit. - worldguard
- İconomy
- Scorboard
- Banİtem
Gibi pluginler var atladığım olabilir tabletten yazıyorum
Banİtem plugininde suana kadar 18 item yasaklandi
Bilgi : TREN MODU KALKTI TRENLER BUGDA KALMA SEBEBİYLE
Server Bilgilerimiz :
Server Adı : FiberCraft
İp Adresi bu olcak ama suan girilmez : FiberCraft.nitrado.net
Ram : 6 GB
Slot : 34
Şuanlık Böyle olacaktır sizlerin destekleriyle gelişip büyüyecegiz vip alarak yada bağış yaparak destek olabilirsiniz. Tabi Bağış neden yapalım ortada server yok diyeceksiniz bunları uydurmadığını nerden bilelim diyeceksiniz
Bizim sözümüz senettir serverimiz en geç 3 gune açılacaktır sorun cıkmaz ise
TmmŞuanlik 35 mod var
Birde bir şey aklima geldi onuda söyleyim optifine eklendi mob canlarini gösteren mod da eklendi
Silah modu o evet
Birde oldugun yere yatma,sürünme,oturma gibi özellikler eklendi
Modlar galiba tam bilmiyom 50 mb gibi bir boyuttu
OOooOooo Bende bu @Mr_TeneKe ne zamangelir diyodum mr bildigin uzere itemleri tek tek test ediyoruz
Sorun yaratacak itemleri banliyorve modlar ne işe yarar nasil kullanilir bunlarada bakıyoruz + o kadar itemi markete koymak hiç kolay deilaçılınca zaten faction konularina ve modlu sunucular konusunda oluruz
![]()