Lösev'e Bağış [Anlatım & Bağış]

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke bağış yapabilseydim, fakat maalesef telefon hattım 1 ay kullanılmadığı için kapatıldı. Ve kredi kartı vb. bir şey de yok. En azından tanıdığım bir arkadaşımı etiketleyeyim... @FZYY

Etiket güzel yorum ve ... Teşekkür ederim

Sonuçta losev'e milletin az da olsa belki yardımı dokuncak mı evet sorun yok.
Aynen çok doğru söyledin

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Böyle birşeye bağış yapmak için migrosa gidicem paypal kartıma para yükletecem vs.. birsürü iş. => Sonuç Üşengeçlik Kazandı! :)
Biz bile bile kendimizi düşünüp bunlara bağış yapacağıma oyun vs.. alıyoruz. Bu yüzden senin yaptığın davranış taktir edilmesi gerek bir davranış.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle birşeye bağış yapmak için migrosa gidicem paypal kartıma para yükletecem vs.. birsürü iş. => Sonuç Üşengeçlik Kazandı! :))
Ben üşenmeden akşam 15$ bağış yapıcam benim için az bir miktar olsada. olmasada olur reklamı geldi aklıma :([DOUBLEPOST=1439983341,1439983213][/DOUBLEPOST]
Ben üşenmeden akşam 15$ bağış yapıcam benim için az bir miktar olsada. olmasada olur reklamı geldi aklıma :(
Sunucunun açılışını 1 ay daha ertelerim belki gider 100$ yatırırım sonuçta bana aylık abimden gelen para 1000TL onların daha çok ihtiyacı var.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hiç millete para bağışlama tarafını tutmasamda gelecekte kanımı temizletmek istersem kızılaya başılarım.[DOUBLEPOST=1439983527,1439983392][/DOUBLEPOST]Ama babam gibi haftada 3-6 bin kazanan biri olsam bağışlardım löseve.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç millete para bağışlama tarafını tutmasamda gelecekte kanımı temizletmek istersem kızılaya başılarım.[DOUBLEPOST=1439983527,1439983392][/DOUBLEPOST]Ama babam gibi haftada 3-6 bin kazanan biri olsam bağışlardım löseve.
Bağış yap cennetlik ol :D[DOUBLEPOST=1439983592][/DOUBLEPOST]
Senin durumun iyi o zaman ben aylık 1000TL ile geçiniyorum !