Yağmur Yağıyor

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu anda burada yağmur yağıyor. Korkunç sıcaklardan kurtuluyor muyuz ? Başka yağmur yağan yer var mı hanımlar beyler ?

Müzik koyalım da boş gözükmesin

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Napak? Sahiden napak? Dünyanın sıradan while döngüsü while döngüsünün içine yazılmış komutlar gerçekleşiyor sürekli.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öğreten olsa yemin ediyorum para veririm. YouTube tutoriallarından hiçbirşey anlamıyorum
Neyi anlamadınki o kadar da zor değil. Java biliyorsun temel konuların mantığı aynı zaten. Değişkenlerdir,koşullardır,döngülerdir,dizilerdir vb. Bu konuları anlamak için ek caba sarf etmene gerek yok Java dan biliyorsun zaten. Veri yapılarına girince iş değişiyor. İstiyorsan forumdaki derslerime bak.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyi anlamadınki o kadar da zor değil. Java biliyorsun temel konuların mantığı aynı zaten. Değişkenlerdir,koşullardır,döngülerdir,dizilerdir vb. Bu konuları anlamak için ek caba sarf etmene gerek yok Java dan biliyorsun zaten. Veri yapılarına girince iş değişiyor. İstiyorsan forumdaki derslerime bak.
Gördüm baktım birazda hatta yaptığın projelere de baktım. Açıkcası çokta lazım olmadığı sürece C-Cx e girmeye üşeniyorum.

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gördüm baktım birazda hatta yaptığın projelere de baktım. Açıkcası çokta lazım olmadığı sürece C-Cx e girmeye üşeniyorum.
Sistem programlama yapacağın zaman C ye ihtiyaç duyabilirsin. Ama ben her programcının C bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Arka planda olan işleri anlaman açısından önemli. Misal değişken tanımladığımızda hafızaya nasıl atanır.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sistem programlama yapacağın zaman C ye ihtiyaç duyabilirsin. Ama ben her programcının C bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Arka planda olan işleri anlaman açısından önemli. Misal değişken tanımladığımızda hafızaya nasıl atanır.
Ben aslında 0-1 dizileriyle programlamayı çok merak ediyorum(byte kodları bilirsin zaten). Kuzenim hafifçe açmıştı(kendisi yazılım mühendisi.) ordan büyük bir merak uyandırdı bende