- En iyi cevaplar
- 0
Şu anda burada yağmur yağıyor. Korkunç sıcaklardan kurtuluyor muyuz ? Başka yağmur yağan yer var mı hanımlar beyler ?
Müzik koyalım da boş gözükmesin
Müzik koyalım da boş gözükmesin
Java öğrendikten sonra ben (temsili değil)Napak? Sahiden napak? Dünyanın sıradan while döngüsü while döngüsünün içine yazılmış komutlar gerçekleşiyor sürekli.
Napak? Sahiden napak? Dünyanın sıradan while döngüsü while döngüsünün içine yazılmış komutlar gerçekleşiyor sürekli.
Keşke yağsa ama yok
Sakarya
Aradaki fark ben C/C++ kullanıyorum.Java öğrendikten sonra ben (temsili değil)
Öğreten olsa yemin ediyorum para veririm. YouTube tutoriallarından hiçbirşey anlamıyorumAradaki fark ben C/C++ kullanıyorum.
Neyi anlamadınki o kadar da zor değil. Java biliyorsun temel konuların mantığı aynı zaten. Değişkenlerdir,koşullardır,döngülerdir,dizilerdir vb. Bu konuları anlamak için ek caba sarf etmene gerek yok Java dan biliyorsun zaten. Veri yapılarına girince iş değişiyor. İstiyorsan forumdaki derslerime bak.Öğreten olsa yemin ediyorum para veririm. YouTube tutoriallarından hiçbirşey anlamıyorum
Gördüm baktım birazda hatta yaptığın projelere de baktım. Açıkcası çokta lazım olmadığı sürece C-Cx e girmeye üşeniyorum.Neyi anlamadınki o kadar da zor değil. Java biliyorsun temel konuların mantığı aynı zaten. Değişkenlerdir,koşullardır,döngülerdir,dizilerdir vb. Bu konuları anlamak için ek caba sarf etmene gerek yok Java dan biliyorsun zaten. Veri yapılarına girince iş değişiyor. İstiyorsan forumdaki derslerime bak.
Sistem programlama yapacağın zaman C ye ihtiyaç duyabilirsin. Ama ben her programcının C bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Arka planda olan işleri anlaman açısından önemli. Misal değişken tanımladığımızda hafızaya nasıl atanır.Gördüm baktım birazda hatta yaptığın projelere de baktım. Açıkcası çokta lazım olmadığı sürece C-Cx e girmeye üşeniyorum.
Ben aslında 0-1 dizileriyle programlamayı çok merak ediyorum(byte kodları bilirsin zaten). Kuzenim hafifçe açmıştı(kendisi yazılım mühendisi.) ordan büyük bir merak uyandırdı bendeSistem programlama yapacağın zaman C ye ihtiyaç duyabilirsin. Ama ben her programcının C bilmesi gerektiğini düşünüyorum. Arka planda olan işleri anlaman açısından önemli. Misal değişken tanımladığımızda hafızaya nasıl atanır.
Dün Bizim Yaşadığımız Yeri Sel Götürdü.(İstanbul)
Esenyurttayım Doğru Tahmin :CEsenyurtta falan mısın ne seli oğlumŞişlide daha yeni yağmur yüzü gördük biz.
Esenyurttayım Doğru Tahmin :C