Yağmur Yağıyor

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben aslında 0-1 dizileriyle programlamayı çok merak ediyorum(byte kodları bilirsin zaten). Kuzenim hafifçe açmıştı(kendisi yazılım mühendisi.) ordan büyük bir merak uyandırdı bende
0-1 dediğin makine kodu mu? Onla programlama yapılmıyor artık. Çok ihtiyaç duyulduğu zaman Assembly kullanılıyor. Bu konularla ilgili daha detaylı bilgiyi C++ derslerimde bulabilirsin. İlk derslerde programlamadan ziyade bu tür konuları anlattım.

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
0-1 dediğin makine kodu mu? Onla programlama yapılmıyor artık. Çok ihtiyaç duyulduğu zaman Assembly kullanılıyor. Bu konularla ilgili daha detaylı bilgiyi C++ derslerimde bulabilirsin. İlk derslerde programlamadan ziyade bu tür konuları anlattım.
Aynen öyle bakarım birazdan. Teşekkürler hocam tavsiyeler için :)

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hewal Konuyu Güzel Baltaladınız.Size Biraz Yardımcı Olsun Diye

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Burada yağdı bende bir gece gezintisine çıkayım dedim. Evimden bi 10 km kadar uzağa gittim orası daha yeşillik ve tenhaydı ve gördüm ki oraya daha yeni yağmur yağıp geçmiş yollar ıslaktı ve tazeydi asfaltın sıcaklığı kalkıyordu.Ben vardığımda çok az çiseliyordu gerçi fark edilmeyecek kadar sonrasında yoruldum eve geri döndüm.