zRedDragon
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Senin Saçlarda Benim Gibi Kıvırcık.Ama Benimki hiçbir Şekil Almıyor :COha, çok efsane sallamışım yalnız![]()
Senin Saçlarda Benim Gibi Kıvırcık.Ama Benimki hiçbir Şekil Almıyor :COha, çok efsane sallamışım yalnız![]()
Senin Saçlarda Benim Gibi Kıvırcık.Ama Benimki hiçbir Şekil Almıyor :C
0-1 dediğin makine kodu mu? Onla programlama yapılmıyor artık. Çok ihtiyaç duyulduğu zaman Assembly kullanılıyor. Bu konularla ilgili daha detaylı bilgiyi C++ derslerimde bulabilirsin. İlk derslerde programlamadan ziyade bu tür konuları anlattım.Ben aslında 0-1 dizileriyle programlamayı çok merak ediyorum(byte kodları bilirsin zaten). Kuzenim hafifçe açmıştı(kendisi yazılım mühendisi.) ordan büyük bir merak uyandırdı bende
Aynen öyle bakarım birazdan. Teşekkürler hocam tavsiyeler için0-1 dediğin makine kodu mu? Onla programlama yapılmıyor artık. Çok ihtiyaç duyulduğu zaman Assembly kullanılıyor. Bu konularla ilgili daha detaylı bilgiyi C++ derslerimde bulabilirsin. İlk derslerde programlamadan ziyade bu tür konuları anlattım.
Hewal Konuyu Güzel Baltaladınız.Size Biraz Yardımcı Olsun Diye0-1 dediğin makine kodu mu? Onla programlama yapılmıyor artık. Çok ihtiyaç duyulduğu zaman Assembly kullanılıyor. Bu konularla ilgili daha detaylı bilgiyi C++ derslerimde bulabilirsin. İlk derslerde programlamadan ziyade bu tür konuları anlattım.
Viking baltası varken:Hewal Konuyu Güzel Baltaladınız.Size Biraz Yardımcı Olsun Diye
![]()
Ama Benim ki İçinde Elmas Barındırıyor ve Dışı Paslanmaz Çelik :CViking baltası varken:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O viking baltaları tarihte kaç kişinin kafasına geçirildi biliyonmu?Ama Benim ki İçinde Elmas Barındırıyor ve Dışı Paslanmaz Çelik :C
Bu yorum klima altında yada vantilatör serinliğinde söylenmiştir insiyatif içerirNapak? Sahiden napak? Dünyanın sıradan while döngüsü while döngüsünün içine yazılmış komutlar gerçekleşiyor sürekli.
Odamda klima yokBu yorum klima altında yada vantilatör serinliğinde söylenmiştir insiyatif içerir![]()
Tahmindi dostum yok diyeceğini biliyodum zatenOdamda klima yok![]()
Biliyorum Tabi ki de 154896533245678926 Kişinin Kafasına Geçirildi.1 Saat Sonra Senin Kafanada Geçirilicek.O viking baltaları tarihte kaç kişinin kafasına geçirildi biliyonmu?
Geber :CSeller akıyor![]()
Ehehehe. Kafaya balta geçiren bir kendi taktiğini yemezBiliyorum Tabi ki de 154896533245678926 Kişinin Kafasına Geçirildi.1 Saat Sonra Senin Kafanada Geçirilicek.
Thug Life[DOUBLEPOST=1440280569,1440280499][/DOUBLEPOST]
Geber :C