- En iyi cevaplar
- 0
Sen ne karışıyon zaten burada bir soru sordum adama her yerde araya atla sen![]()
Soru yok oğlum. Bayağı hostum var ahahaha yazmışsın. Soru var mı lan @EminGny ?
Sen ne karışıyon zaten burada bir soru sordum adama her yerde araya atla sen![]()
İşte adam sınır 2 demiş bende 20 ücretsiz host var çelişki?Soru yok oğlum. Bayağı hostum var ahahaha yazmışsın. Soru var mı lan @EminGny ?
İşte adam sınır 2 demiş bende 20 ücretsiz host var çelişki?
Tabi siz uğraşın bunlarla, ama ev sunucusu kurarsanız sınırsız her şeyiniz sizin bilgisayarınıza bağlı, banlanma derdiniz yok her şey rahat orada sınırlar konuşur.
Tab2Ne uğraşılacak o host siteleri ile siz sınırlarla özgür yaşamayın ben özgürüm
![]()
Bende 15 20 tane host var ahaha![]()
Nolcak işte? 2'ye düştüyse 15 20 var kalıo muŞu an sorun yok ama Filezilla ile giriodum en son çöktü bir anda site.
İşte adam sınır 2 demiş bende 20 ücretsiz host var çelişki?
Konuyu sen kapatamazsın ben kapatırımSoru sordum adama demişsin fakat cevap vermişsin adama. Ben de sana cevap verdim. Konu kapandı. Polemiğe gerek yok.
Bu arada 4. Som altın HUM V mi aldım ben ahahaha
Eski hostlar duruyorBende 15 20 tane host var ahaha![]()
Başka bir hesapta limit uyarısı verdi açarken bende "suspensed" yani hesabınız daha önceden banlandığı için vs. vs. dedi. Limit ile ilgili uyarmadı.Eski hostlar duruyorama yeni hesaplarda 2'den fazla alınmıyor.