Doru o çok animeci biri tüm animeleri seyrettiği için seçemiyor yazık onun yerinde olmak istemezdim.
Öncelikle, ben bir animeci falan değilim. Ama senin bu saygısızca tutumun beni oldukça sinir ediyor.
Ben de senin yerinde olmak istemezdim. Daha Türkçemizi bile düzgün kullanamıyorsun. "Doru" nedir Allah aşkına? Daha "Doğru" yazmaktan acizsin! Gerçi, bunu yazabilecek bir tipten herhangi bir gelişme beklemek yanlış olurdu ya, orası ayrı!
"Tm krdş çk saol artk yzablyrm skript bak"
Tam anlamıyla rezalettir bu. Herkesi aşağılayacağına önce bir kendine bakmalısın. Hem bir de bunu birkaç yıl önce yapsan ve benim gibi hatandan dönmüş olsan anlarım. Ama görüyorum ki, bundan çok uzaksın. Daha ben bunu yazmadan yaklaşık bir 25 dakika önce bile Türkçeyi resmen katleden birisisin ne de olsa.
Aslında suç eğitim sistemimizde. Senin gibi çürük elmaları alıp ilkokula yeniden başlatmak gerekir. Bu gibi önlemler alınmadığı ve senin gibi insanlar çıktığı için zaten Türkiye gelişmiyor. Sonuç ortada. Senin gibi kafası boş olan, ama buna rağmen ağzı dolu tipler çıkıyor. Kafan dolu olup da ağzın da buna bağlı olarak dolu olsa anlarım. Mesela bu forumdaki bazı insanları da bu "Kafası dolu" tiplere örnek olarak verebilirim. Ama o da yok. Ümitsiz vakasın sen. Seninle zamanımı harcayamam boşu boşuna. Buna değmezsin.