en sevdiğiniz anime animeler

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Gene kitleyi değil animeyi eleştiriyorlar* Birkaç tane soyliiceksem.
One Piece
Durarara
Dungeon
Pokémon
Gangsta (Yazım hatam varsa kusuruma bakmayın. )tlfnla giriyorum)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Sakın yorum yapmayın dayanın Anti Animeciler.
@JakSocket her an buralarda olup uyarı verebilir.-.
(Bu yorumdan uyarı alırsam şaşırmayın,Adalet !)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
sao ve highschool dxd ye anime bile demem ben klasikleşmiş artık bu forumda. Her önüne gelen sao ve dxd sanki dünyada bir tek onlar var. hayao miyazakinin efsane eserleri dururken bunları izleyip birde favori yapmak diğer güzelim animeler dururken bunları favori yapmak so idiotic :ci:[DOUBLEPOST=1440542561,1440542419][/DOUBLEPOST]
Şimdi bir şey diyecektim vereceğin tepki böyle olacaktı;
Acıdım demeyeceğim :huh:

Dragon Ball dışında izlemeye değer bulmuyorum zaten. Tsubasa da Bakugan da biteli seneler oldu, tekrar bakmıyorum. Dragon Ball'un yeni serisi (Dragon Ball Super) dışında anime bakmıyorum desem yalan olmaz. Ama ben şu saygısız anti-animecilerden miyim? Hayır. Ben her anti-animecinin saygısız olduğunu söylemiyorum. Mesela pasif ve animecilere karşı durduk yere atağa geçmeyen anti-animeciler de biliyorum, onlara desteğimi paşa paşa veririm. Ama saygısız olanlarından, durduk yere (Hiçbir şey yokken konuyu anime nefretine saptıranlar. Mesela basit bir BOM oyununda bile bunlar konuyu anime nefretine saptırabilir, BOM oyunu olmasa da birçok oyun konusunun içinde yapmışlardı zaten bunu.) saldıranlarından nefret ediyorum. Aynı zamanda fanatik animecileri de sevmiyorum ve rahatsız edici buluyorum. Dragon Ball Super dışında seyrettiğim herhangi bir anime bile yok zaten. Jibril'i bile bu forumda öğrendim :D Ama hala animesi ile ilgileniyor muyum; ilgilenmiyorum, orası ayrı. Daha çok bir FNaF'çıyım, FNaF daha önemli bence. Anti-FNaF'çılar da hortlarsa diye onlara da şuradan sesleneyim, isterseniz konuşturmayın beni. Yeter yahu, her şeyin antisini çıkardınız! "Çarşı her şeye karşı" felsefesine falan mı girdiniz ne yaptınız be kardeşim?

(İkinci bir not: Hala "FNaF bir anime mi?" diyecek tiplere sesleniyorum: Elinizde Google var kardeşim :D Bir zahmet araştırın.)

(NOT 3: FNAF bir anime değildir :D )

Son düzenleme:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrusu izlediklerimin arasından "en sevdiğim" diye ayrım yapamayacağım, hepsinin ayrı yeri var.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doru o çok animeci biri tüm animeleri seyrettiği için seçemiyor yazık onun yerinde olmak istemezdim.

Öncelikle, ben bir animeci falan değilim. Ama senin bu saygısızca tutumun beni oldukça sinir ediyor.

Ben de senin yerinde olmak istemezdim. Daha Türkçemizi bile düzgün kullanamıyorsun. "Doru" nedir Allah aşkına? Daha "Doğru" yazmaktan acizsin! Gerçi, bunu yazabilecek bir tipten herhangi bir gelişme beklemek yanlış olurdu ya, orası ayrı!

"Tm krdş çk saol artk yzablyrm skript bak"

Tam anlamıyla rezalettir bu. Herkesi aşağılayacağına önce bir kendine bakmalısın. Hem bir de bunu birkaç yıl önce yapsan ve benim gibi hatandan dönmüş olsan anlarım. Ama görüyorum ki, bundan çok uzaksın. Daha ben bunu yazmadan yaklaşık bir 25 dakika önce bile Türkçeyi resmen katleden birisisin ne de olsa.

Aslında suç eğitim sistemimizde. Senin gibi çürük elmaları alıp ilkokula yeniden başlatmak gerekir. Bu gibi önlemler alınmadığı ve senin gibi insanlar çıktığı için zaten Türkiye gelişmiyor. Sonuç ortada. Senin gibi kafası boş olan, ama buna rağmen ağzı dolu tipler çıkıyor. Kafan dolu olup da ağzın da buna bağlı olarak dolu olsa anlarım. Mesela bu forumdaki bazı insanları da bu "Kafası dolu" tiplere örnek olarak verebilirim. Ama o da yok. Ümitsiz vakasın sen. Seninle zamanımı harcayamam boşu boşuna. Buna değmezsin.

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, ben bir animeci falan değilim. Ama senin bu saygısızca tutumun beni oldukça sinir ediyor.

Ben de senin yerinde olmak istemezdim. Daha Türkçemizi bile düzgün kullanamıyorsun. "Doru" nedir Allah aşkına? Daha "Doğru" yazmaktan acizsin! Gerçi, bunu yazabilecek bir tipten herhangi bir gelişme beklemek yanlış olurdu ya, orası ayrı!

"Tm krdş çk saol artk yzablyrm skript bak"

Tam anlamıyla rezalettir bu. Herkesi aşağılayacağına önce bir kendine bakmalısın. Hem bir de bunu birkaç yıl önce yapsan ve benim gibi hatandan dönmüş olsan anlarım. Ama görüyorum ki, bundan çok uzaksın. Daha ben bunu yazmadan yaklaşık bir 25 dakika önce bile Türkçeyi resmen katleden birisisin ne de olsa.

Aslında suç eğitim sistemimizde. Senin gibi çürük elmaları alıp ilkokula yeniden başlatmak gerekir. Bu gibi önlemler alınmadığı ve senin gibi insanlar çıktığı için zaten Türkiye gelişmiyor. Sonuç ortada. Senin gibi kafası boş olan, ama buna rağmen ağzı dolu tipler çıkıyor. Kafan dolu olup da ağzın da buna bağlı olarak dolu olsa anlarım. Mesela bu forumdaki bazı insanları da bu "Kafası dolu" tiplere örnek olarak verebilirim. Ama o da yok. Ümitsiz vakasın sen. Seninle zamanımı harcayamam boşu boşuna. Buna değmezsin.
Kardeş ciddi bir şey demiyorum şakasına diyorum ayrıca karışma bu seni ilgilendirmez seninle zamanımı harcayamam boşu boşuna diyosun o kadar yazıyosun daha bir insanı tanımadan bir şey deme hemen ön yargılı herif ne biliyosun beni de hemen yorum yapıyosun ?

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
anime çocuk işidir izleyen kitle max 13 zaaxdxdxd

Emin misin? Facebook'ta birçok anime sayfası var. Özellikle de Dragon Ball sayfalarındaki insanların çoğu 17-18 yaşında. Hatta yetişkin olanları bile var. Azıcık bir araştır derim.

Ayrıca, birkaç sene önce yanlış hatırlamıyorsam İnternet ortamında Kaptan Tsubasa ile ilgili iki tane sayfa vardı. Ve bir tanesinde adminlerden birisi 24 yaşında, diğeri 19 yaşındaydı. Özellikle her forumu ve sayfayı takip eden birisiyimdir. Artık sizin gibilere inat olsun diye bu sayfalara bilerek göz atıyorum.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş ciddi bir şey demiyorum şakasına diyorum ayrıca karışma bu seni ilgilendirmez seninle zamanımı harcayamam boşu boşuna diyosun o kadar yazıyosun daha bir insanı tanımadan bir şey deme hemen ön yargılı herif ne biliyosun beni de hemen yorum yapıyosun ?

Öyleyse şakayı düzgün yapacaksın ve sonuna şaka olduğunu belirteceksin. Bak başkaları nasıl yapıyor, sen neden yapamayacakmışsın? Demek ki yapmak istemiyorsun; ya şaka olduğunu belirtemeyecek kadar üşengeçsin, ya da gerçekten bunları aklından geçiriyorsun.

Ayrıca; Türkçeyi doğru kullanmıyor oluşun konusunda haklı olduğumu düşünüyorum.

PnowsMC

Beelzebub
En iyi cevaplar
0
Öyleyse şakayı düzgün yapacaksın ve sonuna şaka olduğunu belirteceksin. Bak başkaları nasıl yapıyor, sen neden yapamayacakmışsın? Demek ki yapmak istemiyorsun; ya şaka olduğunu belirtemeyecek kadar üşengeçsin, ya da gerçekten bunları aklından geçiriyorsun.

Ayrıca; Türkçeyi doğru kullanmıyor oluşun konusunda haklı olduğumu düşünüyorum.
O yazışımın şaka olmadığını anlayamıyorsalar elbet bir şey vardır.