- En iyi cevaplar
- 0
Oyunu bilgisayarda tam ekran oynuyorsun değilmi ?
Aynen öyle :/
Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Why ? why u don't like me ?bad dua okunuyor.... %99
Oyunu bilgisayarda tam ekran oynuyorsun değilmi ?
Aynen öyle :/
Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Why ? why u don't like me ?bad dua okunuyor.... %99
Geldi yine baltayıcılarBugun sizlerle nardo şipudan fül böyst oynuyoruz
It is not your fault.Geldi yine baltayıcılarCanınız sağolsun , ingilizce teleffuzumu geliştiririm.
Yes I know but ...[DOUBLEPOST=1440632491,1440632205][/DOUBLEPOST]It is not your fault.
Yemek Yapmaya Çalışıyor.
Cidden söyleyememişim ama :/ kusura bakmassan bir daha bu hatayı yapmam ...Bugun sizlerle nardo şipudan fül böyst oynuyoruz
Gta 5 için sistem gereksinimlerini fps düşmeşse çekerim yazmışsın sistem bilgilerini verirsen alacağın performans detaylarını sana söyleyebilirim ?Yes I know but ...[DOUBLEPOST=1440632491,1440632205][/DOUBLEPOST]
Cidden söyleyememişim ama :/ kusura bakmassan bir daha bu hatayı yapmam ...
Aklımda olanları yazayımGta 5 için sistem gereksinimlerini fps düşmeşse çekerim yazmışsın sistem bilgilerini verirsen alacağın performans detaylarını sana söyleyebilirim ?
Yemek Yapmaya Çalışıyor.
cahal ekran kartı ne gt 9800 mü titan x mi cahal hewalAklımda olanları yazayım
Amd i7 islemci
8 gb ram
4 gb ekran kartı
1 tb hard disk
baska neler lazım ise söyle bakayım :/
Evet donanım konusunda biraz cahilim , her bilgiye sahip olmak biraz zor .cahal ekran kartı ne gt 9800 mü titan x mi cahal hewal
bide amd i7 işlemci ne yhadDdDddDdddd
sanki ben biliyorumEvet donanım konusunda biraz cahilim , her bilgiye sahip olmak biraz zor .
windowsun şey ?sanki ben biliyorum
neyse cılgın reiz öğretem
çalıştırı açıver dxdiag yaz ekran ve genelin ssini at tabii Windows'un şeyini kapat![]()
boşver at senwindowsun şey ?sen söylemeden çektim zaten hizli resime yüklüyorum su an.
Yok abi ben bilerek yazıyorum aksine böyle telafuzları zaten seviyorum sıkma canını söyleyemiyorsanGeldi yine baltayıcılarCanınız sağolsun , ingilizce teleffuzumu geliştiririm.
Medium video çekersin bro no problemSistem özellikleri
![]()
Ekran kartı özellikleri
![]()