arkadaşlar lütfen yardım edin

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarlarda Karakter Veya Skinle İlgili Ayarlar Bolumu Vardı Pek Hatırlıyamıyorum ama orayı bulursan ordan kolları kapatırsan Cızgıler Gıdecektır

MertSisman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.8 veya 1.8 in ustunde bı surumde oynuyosan o işaretler normal skininin koluna editlidir Kısacası Skininin Bi Parçası Onlar Ama Benı rahatsız edıyo dıyosan Ayarlardan Kapatabılırsın .
bazı youtube de bazı videlarda aynı şekilden var ama onlarda o çizgi yok neden acaba ?

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skinde Fazladan yer gozukuyo orda Kolundakı ışaretlerın aynısı skinde var Dıkkatlı Bakarsan gorursun :) En sağ'dan Ortadaki Şeye bak o işaretler Kolundakı işaretlerin aynısı[DOUBLEPOST=1440691379,1440691321][/DOUBLEPOST]O Çizgiler Skinin Parçası Hata Vb Değil Skinin Kendisinde var o çizgiler ama 1.7.2 ye Geçersen gozukmez 1.8 de gozukmemesı ıcın yukarda dedıgım gıbı skini editleyerek onları sılebılırsın veya gene dediğim gibi ayarlardan yaparsın

MertSisman

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skinde Fazladan yer gozukuyo orda Kolundakı ışaretlerın aynısı skinde var Dıkkatlı Bakarsan gorursun :) En sağ'dan Ortadaki Şeye bak o işaretler Kolundakı işaretlerin aynısı[DOUBLEPOST=1440691379,1440691321][/DOUBLEPOST]O Çizgiler Skinin Parçası Hata Vb Değil Skinin Kendisinde var o çizgiler ama 1.7.2 ye Geçersen gozukmez 1.8 de gozukmemesı ıcın yukarda dedıgım gıbı skini editleyerek onları sılebılırsın veya gene dediğim gibi ayarlardan yaparsın
benim anlamadığım mesela bi youtuber in skninin kolunda aynı şekilden var ama onda öyle çizgiler yok