MertSisman
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
skinde sıkıntı olduğunu düşünenler için işe skin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
bazı youtube de bazı videlarda aynı şekilden var ama onlarda o çizgi yok neden acaba ?1.8 veya 1.8 in ustunde bı surumde oynuyosan o işaretler normal skininin koluna editlidir Kısacası Skininin Bi Parçası Onlar Ama Benı rahatsız edıyo dıyosan Ayarlardan Kapatabılırsın .
benim anlamadığım mesela bi youtuber in skninin kolunda aynı şekilden var ama onda öyle çizgiler yokSkinde Fazladan yer gozukuyo orda Kolundakı ışaretlerın aynısı skinde var Dıkkatlı Bakarsan gorursunEn sağ'dan Ortadaki Şeye bak o işaretler Kolundakı işaretlerin aynısı[DOUBLEPOST=1440691379,1440691321][/DOUBLEPOST]O Çizgiler Skinin Parçası Hata Vb Değil Skinin Kendisinde var o çizgiler ama 1.7.2 ye Geçersen gozukmez 1.8 de gozukmemesı ıcın yukarda dedıgım gıbı skini editleyerek onları sılebılırsın veya gene dediğim gibi ayarlardan yaparsın
Ben de aynısını söylücektim1.8 veya 1.8 in ustunde bı surumde oynuyosan o işaretler normal skininin koluna editlidir Kısacası Skininin Bi Parçası Onlar Ama Benı rahatsız edıyo dıyosan Ayarlardan Kapatabılırsın .
ben zaten o youtuberin skininin kafası ile oynadım sadece gerisi aynıFarklı Şekilde Çizmiştir Belki