Diyelimki dışarıdasınız, bi arkadaşın 3 TL istedi. Ona "Dilenci !" diye bağrırmısın yoksa parayımı verirsin. Demek ki Bişi yapıcak şuanda para yüklemeye müsait değil. Hemen dalmayın öyle adama ya...Kardeşim, sen dilencimisin ?? Milletten 3 TL Dilenmeye Utanmıyormusun ?
Katılıyorum.Diyelimki dışarıdasınız, bi arkadaşın 3 TL istedi. Ona "Dilenci !" diye bağrırmısın yoksa parayımı verirsin. Demek ki Bişi yapıcak şuanda para yüklemeye müsait değil. Hemen dalmayın öyle adama ya...
Aynen Öyle Kardeşim Müsait Değilim Olsam Sizden İstermiydimDiyelimki dışarıdasınız, bi arkadaşın 3 TL istedi. Ona "Dilenci !" diye bağrırmısın yoksa parayımı verirsin. Demek ki Bişi yapıcak şuanda para yüklemeye müsait değil. Hemen dalmayın öyle adama ya...
Niye vermiyeyim ki ? 3 Liranın kimse için bende sözü olmaz. İllaki bir iş için kullanıcaktır, ihtiyacı vardır. Nedensede böyle şeyler için düşünmeden sözü kesiyoruz. Bir rica ihtiyaç karşısında doğar. Kim veya nasıl biri olduğunu ayırt etmeden para veririm açıkça ben. Tabi bu benim düşüncem.Ben kendi arkadaşıma tabi 3 tl veririm ama ben bu adamı tanımıyorum etmiyorum sen tanımadığın adama 3 tl verirsen pes artık![]()
Teşekkür Ederim DostumNiye vermiyeyim ki ? 3 Liranın kimse için bende sözü olmaz. İllaki bir iş için kullanıcaktır, ihtiyacı vardır. Nedensede böyle şeyler için düşünmeden sözü kesiyoruz. Bir rica ihtiyaç karşısında doğar. Kim veya nasıl biri olduğunu ayırt etmeden para veririm açıkça ben. Tabi bu benim düşüncem.
Bilmem jsjs1 dolara hitman absolution alacaksın sanırım.![]()
The İhtiyacın Yok Varsa SöylerdinTamam O zaman Bana 3 Tl ver hadi ? veremessin işte![]()
Şimdide Sen Dilenci Oldun O Zaman.Tamam O zaman Bana 3 Tl ver hadi ? veremessin işte![]()