[SK] Yardım

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Oyuncunun Envanterinde 1 Adet &4&lDENEME isminde Eşyanın Olup Olmadığını Kontrol Etme ve O isimde Eşya Varsa O Eşyayı Silmesini Nasıl Yapabilirim &4&l Derken Yani Oyunda Kırmızı Kalın Renkde İtem Olcak ( Diğer Oyuncular O Eşyadan Yapmasın Dyie )
@Switcher @Axel102

S

Switcher

Ziyaretçi
player has diamond named "&4&lDENEME":
remove diamond named "&4&lDENEME" from player

jackjapool

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal Diamond İle Karışmaz demi

Teşekkürler Bu Arada[DOUBLEPOST=1441138205,1441137648][/DOUBLEPOST]Peki bir şey Soracağım
Skript In Verileri İnternete Bağlanabilirmi Yani

ben Bi Skript Yazdım Siteye Bağladığımda Sitede Oyunda Kaç Puanı Varsa Siteyede Gelsin Aynısı Veya Paypal Sistemi İle Otomatik Ödeme Olunca OTomatik o Puan Eklensin Skript İle mümkünmü Yani BuyCraft Gibi diyorum

Yoksa Vip Sistemini Plugin İlemi Yazmak gerek[DOUBLEPOST=1441140131][/DOUBLEPOST]
Pluginsiz Elimdeki İteme Skript İle Renk Verebilirmiyim Acaba

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Normal Diamond İle Karışmaz demi

Teşekkürler Bu Arada[DOUBLEPOST=1441138205,1441137648][/DOUBLEPOST]Peki bir şey Soracağım
Skript In Verileri İnternete Bağlanabilirmi Yani

ben Bi Skript Yazdım Siteye Bağladığımda Sitede Oyunda Kaç Puanı Varsa Siteyede Gelsin Aynısı Veya Paypal Sistemi İle Otomatik Ödeme Olunca OTomatik o Puan Eklensin Skript İle mümkünmü Yani BuyCraft Gibi diyorum

Yoksa Vip Sistemini Plugin İlemi Yazmak gerek[DOUBLEPOST=1441140131][/DOUBLEPOST]
Pluginsiz Elimdeki İteme Skript İle Renk Verebilirmiyim Acaba
Yapabilirsin.