jackjapool
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Normal Diamond İle Karışmaz demiplayer has diamond named "&4&lDENEME":
remove diamond named "&4&lDENEME" from player
Pluginsiz Elimdeki İteme Skript İle Renk Verebilirmiyim Acabaplayer has diamond named "&4&lDENEME":
remove diamond named "&4&lDENEME" from player
VerebilirsinPluginsiz Elimdeki İteme Skript İle Renk Verebilirmiyim Acaba
Yapabilirsin.Normal Diamond İle Karışmaz demi
Teşekkürler Bu Arada[DOUBLEPOST=1441138205,1441137648][/DOUBLEPOST]Peki bir şey Soracağım
Skript In Verileri İnternete Bağlanabilirmi Yani
ben Bi Skript Yazdım Siteye Bağladığımda Sitede Oyunda Kaç Puanı Varsa Siteyede Gelsin Aynısı Veya Paypal Sistemi İle Otomatik Ödeme Olunca OTomatik o Puan Eklensin Skript İle mümkünmü Yani BuyCraft Gibi diyorum
Yoksa Vip Sistemini Plugin İlemi Yazmak gerek[DOUBLEPOST=1441140131][/DOUBLEPOST]
Pluginsiz Elimdeki İteme Skript İle Renk Verebilirmiyim Acaba
Peki Bu Bilgiler Veriable.csv İn içindemi hepsi ?[DOUBLEPOST=1441181233,1441181184][/DOUBLEPOST]Yapabilirsin.
Teşekkürler Acaba kodunu biliyormusunuz ?Verebilirsin
Renk vermek derken enchant mı yoksa itemin tamamen renginimi ?Peki Bu Bilgiler Veriable.csv İn içindemi hepsi ?[DOUBLEPOST=1441181233,1441181184][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler Acaba kodunu biliyormusunuz ?
Eşyanın İsminin Rengini DeğiştirmekRenk vermek derken enchant mı yoksa itemin tamamen renginimi ?
Renk kodları varEşyanın İsminin Rengini Değiştirmek
&c&lElmas Kılıç gibiİsmini değişebilirsinde renk olayını anlamadım , diamond mavi renkte onu başka renk mi yapmak istiyosn .-.
Yok.Rename Diye Plugin Vardı Ya /rename &4&llASDS Yazınca Elinde Diamond Varsa İsmi ASDS oluyorduİsmini değişebilirsinde renk olayını anlamadım , diamond mavi renkte onu başka renk mi yapmak istiyosn .-.
Renk kodları bulunmakta &a &b &c &e &l &n &kYok.Rename Diye Plugin Vardı Ya /rename &4&llASDS Yazınca Elinde Diamond Varsa İsmi ASDS oluyordu
Rename Plugininin Skriptini İstiyorum Yani /deis <text> yazınca text in içinde ne yazılıysa itemin ismi o olsunRenk kodları bulunmakta &a &b &c &e &l &n &k
onun skriptini yapmana gerek yokRename Plugininin Skriptini İstiyorum Yani /deis <text> yazınca text in içinde ne yazılıysa itemin ismi o olsun
Teşekkürler Deniyeceğimonun skriptini yapmana gerek yok
/give komutu ile de yapabilirsin mesela
/give Manuelo 276 1 name:ASD