Türkiye neden 1.8'i sevmedi ?

Rocketaco

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.8 Güzel Fakat Skinleri Gözükmüyo,Türklerin çoğuda crack giriyo ya, Premiumsuz Girenlerin skinleri gözükmüyo. Ben uzun süredir 1.8 Survival arıyorum. Bide Oyuncular 1.8' deki hilelere tam ısınamamış o yüzden seviyorum ben. Bide Yeni bloklar var, Andezit falan Dekorasyon onlarsız olmuyo artık.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.9 a hiçbir server geçmiyecek çünkü pvp mahvoldu ve türkler için minecraft ya pvp(bu benim için) yada faction kipvp sevenler daha fazla jiter ı ve blockhiti kaldırmalarıda çok büyük bir hata oldu :C

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Afedersin ama, yakın savaşta sadece tek tuş kullanıyorsun ve de buna pvp diyorsun? Artık kalkanlar falan geldi, bekleme süreleri blockhit kaldırıldı baltalara ve kılıçlara yeni efektler eklendi yani artık pvp en hızlı sol tıka basanın kazandığı bir savaş değil. Daha fazla gelişti bence
bitek sol clickmiblock hit denen şeyi bilmiyorsun galiba yada jiter yada block h it yapamadığın için bunları diyorsun

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Plugine de gerek yok :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sitesinde oturum açtıktan sonra default skini (alex ya da steve) değiştirebiliyorsunuz. Şahsen Alex'in güzel tarafı oyuna 3-pixel arm diye yeni bir skin template'i getirmesi. Kollar daha ince vücut daha küçük olabiliyor.
crackli sunucularda skinler pluginle geri getirilebiliyor.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bu 1.9'da olan PVP yenilikleri 1.8'de gelecekti planları öyleydi. 1.8'de saçma sapan şeyler eklediler oyuna. Haliyle PVP yenilikleri 1.9'a sarktı. Bu benim kendi düşüncem bu arada şimdi gelip neresi kötü gibi tartışmalar yapmak istemiyorum. Benim için 1.8 gerçekten hayal kırıklığı o yüzden sunucuları bile tutmaz 1.8'in. Ama 1.9'un gerçekten çok güzel bir güncelleme olacağını düşünüyorum.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bu 1.9'da olan PVP yenilikleri 1.8'de gelecekti planları öyleydi. 1.8'de saçma sapan şeyler eklediler oyuna. Haliyle PVP yenilikleri 1.9'a sarktı. Bu benim kendi düşüncem bu arada şimdi gelip neresi kötü gibi tartışmalar yapmak istemiyorum. Benim için 1.8 gerçekten hayal kırıklığı o yüzden sunucuları bile tutmaz 1.8'in. Ama 1.9'un gerçekten çok güzel bir güncelleme olacağını düşünüyorum.

Aynen, tavşan eti olayı dışında ben de 1.8'i hiç beğenmedim gerçekten. :lol: 1.9 süper olacak cidden, sol el geliyor :) Solla da oynama şansım olacak (yeri gelince oynadığım elimi değiştirerek oynayabilen birisiyimdir) :) Zırhlar da var, farklı oklar gelecek, End güzelleşecek... Var oğlu var kısaca :D

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Oyunlardaki saçmalıklardan biride 10 20 kere kurşun yiyorsun ama ölmuyorsun gerçekte 1 kurşun yesen ölürsün. Minecrafttada öyle kılıçla saldırıyon normalde kafaya vurdunmu kelle uçması lazim.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
( bkz ) Insurgency

Son düzenleme:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen, tavşan eti olayı dışında ben de 1.8'i hiç beğenmedim gerçekten. :lol: 1.9 süper olacak cidden, sol el geliyor :) Solla da oynama şansım olacak (yeri gelince oynadığım elimi değiştirerek oynayabilen birisiyimdir) :) Zırhlar da var, farklı oklar gelecek, End güzelleşecek... Var oğlu var kısaca :D
İyi de 1.8'de ne komutlar geldi haberin var mı :D