YARICI
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 1
Sayın yönetici, bu tip etik yoksulu insanların tavırlarıa lütfen prim vermeyiniz. Bu tip etik yoksulu kişilerin insanların emek ve beğenilerine yaptığı hakaretleri taviz verildiği takdirde bu forumda herkes herkese hakaret etmeye başlar. Hub konusuna gelince biz gelişmeye çalışan bir sunucuyuz. Factiona kitpvp ekleyince bundan büyük bir mutluluk duyduk ve ilanımıza ekledik.birçok sunucunun tanıtımında bu tür hub ifadeleri var. Bunun birileri tarafından başka alanlara çekileceğini açıksası düşünemedik. Gerekirse ilandan kitpvp ifadesini kaldırırız.Ayrimcilikla ne alakasi var biz forumdaki tum serverleri tek tek gezemeyiz. Konu tasinir olur biter
Vay birader sen mübaret gün nereden bulaştın. Ben bu konuyu senin seviyene havale edip kapatıyorum.Copy paste miGüldürdün açıkcası , 3 Kisi 3 günde yaptık şu anki spawnımızı çoğu kişide şahit , üstüne tam bitmemis hali konumda bile var ...
Afedersinde
Bu tüm mesajları okudum 2. sayfadan itibaren dikkatimi çok çekti çünkü. Benim düşünceme göre server üzülerek söylüyorum ki kötü. Çok bi şey yapmamışsın açıkça. Al sana server diye koymuşsun. Hani uğraşmısın tamamda olmamış.
Onun dışında yorumlara baktım. Ben açık açık söylüyorum bana kalırsa bunları sen yazmışsın yada toplamışsın bi kaç kişi yazdırmışsın. Şansa bak adamlar konuyu açtığından bi kaç gün sonra üye olmuş üstüne üstlük daha adam ilk yorumunda gelmiş yazmış "çok güzel server, VIP fiyatı iyi" diye sonrada bidaha girmemiş foruma, zaten baktığı ilk konu bu yani. Hani bu kadara kadar bana göre olamaz. Şansmı ? Belki. Ama ben buna şans demem açıkça pirim derim
Ek olarak
@Ragnarak ın yazdığı doğruysa konular moderatör onayında açılıyor. Kısaca konuların hepsi tek tek bakılıyor onaylanıyor. Burada haksızlık var yanide olur böyle şeyler. [/QUOT
Seviye konusunda diğerinden bir level bile farkın yok.