28benzersizoyuncu
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arka 4 lü diyorum önlerde ilk 2 ay durursun ama sonra sıkılırsın daha arkayada gidemessin orası artık rezerve edilmiş olur9. Sınıf katından ayrılma çok, 11 ler falan adet biliyorsun.Bi çömez muhabeti olur illaki gül geç, Sonra sınıfta iyi kalpli görünen bi kız varsa ve senden kantine gitmeni istiyorsan ne yaparsan yap ayaklarını seviyorsan gitme. (Aslında öyle biri ise yakın olur sana can dostu, öyle bi hata yaparsan başka köleler bul onun için şansın yok yoksa). Sonra sınıf başkanı olma yada yardımcısı. Ömrün biter. Hemen arkadaş edin demiyorum ama bi gurup içine girersen hoş olur. Sıkılmazsın, Genelde 2. Sırada oturmaya çalış Boyun uzun ise tahtaya yakın en köşedeki 2. Sıraya geç. O tarafa geçemezsen sorun da sorun. Sınıflar okunurken iyi dinle çok balık var öyle kendini iyi yürekli yeni atanmış müdür yardımcısının yanında bulursun yoksa. (Eğer müdür yardımcısı yeni ise ve sakal ve bıyık kesiyorsa iyidir genelde, Ama Sakallı bıyıklı adam ise biraz yavaş yaklaş, Müdüre sakın gitme bi sorun olursa, Mümkünse Geldiğinde tahtaya en yakın 2. sıraya oturmayı başarmış ve tek isen çantanı yanına koy kimse gelmesin. Baktın gözüne birini kaptırdın çantanı çek zaten oturma davetiyesi sayılır. Mümkünse kız olsun (Sapıklıktan değil ders dinlersin bir iki), Tabi erkek olması bi can kardeşi buldun demektir. Eğer geldiğinde yer kapılıysa Kader be kardeş. Eğer yerler kapıldıysa artık sana kalmış. Hocalara sakın bi Yatıklık (Yavş... Anladınız) Bulunma sınıfta madara olursun. Bi konuda 4 defa düşün fen dalındaki hocalarına çok soru sorma, anlamadığında gerektiğinde soru sor. He bide espiri yapma sınıf açılmaya başladınmı güzel güzel espiriler yap soğutma kimseyi. Sınıfa biraz geç gel havan olsun. Beden eğitimi hocasından ilk 1 hafta uzak dur sonra sınıf çözülmeye başladımı ısın (Eğer beden eğitimi hocası genç dolu ve erkekse) Hayat memat meselesi bu.
Ek olarak: Açık açık bizim 11 lerde Bisküvi dağıtmak adet. 12 ler gene sakin olur daha depresyondadır sınav olucaklar diye uğraşmazlarda asıl 11 ler sorundur. (Mesela bizim asrın 11 e geçtik diye 5 stok Bisküvi stoklamış şimdiden adam). Kısaca bu kadar. (Git ısınırsın zaten yani,)
Arka 4lüdede çalışılıyor kendimden biliyorum