En iyi cevaplar
0
9. Sınıf katından ayrılma çok, 11 ler falan adet biliyorsun.Bi çömez muhabeti olur illaki gül geç, Sonra sınıfta iyi kalpli görünen bi kız varsa ve senden kantine gitmeni istiyorsan ne yaparsan yap ayaklarını seviyorsan gitme. (Aslında öyle biri ise yakın olur sana can dostu, öyle bi hata yaparsan başka köleler bul onun için şansın yok yoksa). Sonra sınıf başkanı olma yada yardımcısı. Ömrün biter. Hemen arkadaş edin demiyorum ama bi gurup içine girersen hoş olur. Sıkılmazsın, Genelde 2. Sırada oturmaya çalış Boyun uzun ise tahtaya yakın en köşedeki 2. Sıraya geç. O tarafa geçemezsen sorun da sorun. Sınıflar okunurken iyi dinle çok balık var öyle kendini iyi yürekli yeni atanmış müdür yardımcısının yanında bulursun yoksa. (Eğer müdür yardımcısı yeni ise ve sakal ve bıyık kesiyorsa iyidir genelde, Ama Sakallı bıyıklı adam ise biraz yavaş yaklaş, Müdüre sakın gitme bi sorun olursa, Mümkünse Geldiğinde tahtaya en yakın 2. sıraya oturmayı başarmış ve tek isen çantanı yanına koy kimse gelmesin. Baktın gözüne birini kaptırdın çantanı çek zaten oturma davetiyesi sayılır. Mümkünse kız olsun (Sapıklıktan değil ders dinlersin bir iki), Tabi erkek olması bi can kardeşi buldun demektir. Eğer geldiğinde yer kapılıysa Kader be kardeş. Eğer yerler kapıldıysa artık sana kalmış. Hocalara sakın bi Yatıklık (Yavş... Anladınız) Bulunma sınıfta madara olursun. Bi konuda 4 defa düşün fen dalındaki hocalarına çok soru sorma, anlamadığında gerektiğinde soru sor. He bide espiri yapma sınıf açılmaya başladınmı güzel güzel espiriler yap soğutma kimseyi. Sınıfa biraz geç gel havan olsun. Beden eğitimi hocasından ilk 1 hafta uzak dur sonra sınıf çözülmeye başladımı ısın (Eğer beden eğitimi hocası genç dolu ve erkekse) Hayat memat meselesi bu.

Ek olarak: Açık açık bizim 11 lerde Bisküvi dağıtmak adet. 12 ler gene sakin olur daha depresyondadır sınav olucaklar diye uğraşmazlarda asıl 11 ler sorundur. (Mesela bizim asrın 11 e geçtik diye 5 stok Bisküvi stoklamış şimdiden adam). Kısaca bu kadar. (Git ısınırsın zaten yani,)
Arka 4 lü diyorum önlerde ilk 2 ay durursun ama sonra sıkılırsın daha arkayada gidemessin orası artık rezerve edilmiş olur :)
Arka 4lüdede çalışılıyor kendimden biliyorum :)

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok saçma 11 ler 12 ler filan karışıyorsa sorun sizdedir. Bende liseye başladım ama bana neden karışan olmadı, saçmalık bunlar normal 8. Sınıfta nasılsa lise öyledir aynı değişen bir şey yok hocalar değişir arkadaşlar değişir, ortam değişir, vb. işte büyütmeyin bu kadar.

- 2001'li lütfen. :öl:

En iyi cevaplar
0
Çok saçma 11 ler 12 ler filan karışıyorsa sorun sizdedir. Bende liseye başladım ama bana neden karışan olmadı, saçmalık bunlar normal 8. Sınıfta nasılsa lise öyledir aynı değişen bir şey yok hocalar değişir arkadaşlar değişir, ortam değişir, vb. işte büyütmeyin bu kadar.

- 2001'li lütfen. :öl:
Şanslısın bin :D

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Lisenin ilk günü; bir bilgisayar ile odadayken, bir anda başka bir bilgisayar ile farklı bir odada olmak gibi. Ortam ve arkadaşlar değişir ama hiçbir farkı yoktur. her şey aynıdır, ders, ders ve ders..

Son düzenleme:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de liseye başladım bu sene. Daha ısınamadım, bilmiyorum.
Anadolu lisesi ise ve ortalam bi puan ise rahat ol ama ne yap ne et sakınlıkla üniforma ile gitme direkt inek damgası vuruluyor kimseye ağır abilik yapim falan deme ne gerek var kendin ol 12. sınıflara uslüblu laf sokabilirsin gerekince ben sokuyordum pek sıkıntı çıkmadı
yeteneğin varsa şanslısın top oynuyorsan ve okulda oynuyorlarsa inanıyorsan kendine gir oyna ben o sayede iyi çevre kurdum :)

Okul saat 7 de açılıyorsa 10 da git birde müdürü dinleme boşuna :=)
İnsanları yanlış yönlendirme. Mesela bizim okul kıyafet olayında çok sıkıymış, serbest kıyafetle gelenler direk disiplini yiyecekmiş. Korkutma derdim ama 12ler falan bile hepsi okul kıyafetiyle gezdiğinden işin ciddi olduğunu anladım.

En iyi cevaplar
0
Ben de liseye başladım bu sene. Daha ısınamadım, bilmiyorum.

İnsanları yanlış yönlendirme. Mesela bizim okul kıyafet olayında çok sıkıymış, serbest kıyafetle gelenler direk disiplini yiyecekmiş. Korkutma derdim ama 12ler falan bile hepsi okul kıyafetiyle gezdiğinden işin ciddi olduğunu anladım.
Alakası yok o göz korkutma biraz 12ler giyiyor olabilir bu seni korkutmasın o kadarda bizdee öyle güya ilk başlarda uygulanır sonra bırakılır :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
En şanslı bendim sanırım , geçtim oturdum sınıfa , 8 den bi çocuk şişt pişt filan dedi geldi yanıma nasıl denk getirdi isek ^_^ o 9/c de imiş bense 9/d de geçtim orta sıranın ortasına oturdum , 18 kız 12 erkek var 3 erkek sınıf tekrarı kaldı 9 lardan 9 erkek kaldı 3 tanesi kitap okuyor ayrı duruyordu 6 erkek kaldık gelin lan şuraya dedim 3-5 erkeğiz gelin derebeyi kuralım dedim B) Herkezi orta sırada topladım direk çevre kurdum ^_^ Pazartesi 1 erkek de okul değiştirecekmis 5 erkek kalacağız kızlar yiyecek bizi ah bide güzel olsalar -_- giden arkadaşın lakabı imamdı yazık oldu çocuga -_-