Bu sene herkesde öyle galiba şu konuya baksana benim bile böyleLise 2 ye geçtim.Nasıl birşeyse kızlar erkeklerden daha çok aman tanrım didim![]()
O konuda çok şanssızım. Şu tür konuşmalar duydum:Okulda Arkadaş Nasıl Bulunur?
1. Adım ; Kişinin Bilgisayarla Olan İlişkilerini Gözlemle
2. Adım ; Kişiye Bilgisayarla Ve Ya Oyun İle İlgili Bir Şey Sor
3. Adım ; Artık En Yakın Arkadaşın Odur ._.
Dikkat et yavşayayım deme sonra acı çekersin.Bizim lisede Yiğit diye bi çocuk var baya bi yavşıyo..Sınıfta 30 kişiyiz 18 i kız 12 si erkek , erkeklerin hiçbiri kendini tanımıyordu dedim gelin şuraya 3-5 erkeğiz derebeyi kuralım ortadaki sıraya full erkek doldurdum tenefuste filan hep beraber dolaşıyoruz filan çok iyi geciyor lise 2-3 lere yakınım bana kızlarla sohbet ediyorum filan elini tutmuslugumda var dahada özele girmeyeyim@NeonSpade
9. sınıf :/
Oyle bir çocuk degilim tesadüfen oldu diyelimDikkat et yavşayayım deme sonra acı çekersin.Bizim lisede Yiğit diye bi çocuk var baya bi yavşıyo..
En sakin demiştim ya, sınıfı ahıra çevirdiler 3 günde.Ben de liseye yeni geçtim, en sıkıcı, en sakin sınıfa düşmüşüm. Hiç alışamadım. Ortaokula, o 8. sınıfa geri dönmek istiyorum![]()
Tek anlayan benmiyim B)bu sene iyi para toplayacağız.
5 kız 13 erkek + full azgın bizim sınıf .s @RagnarakSınıfta 30 kişiyiz 18 i kız 12 si erkek , erkeklerin hiçbiri kendini tanımıyordu dedim gelin şuraya 3-5 erkeğiz derebeyi kuralım ortadaki sıraya full erkek doldurdum tenefuste filan hep beraber dolaşıyoruz filan çok iyi geciyor lise 2-3 lere yakınım bana kızlarla sohbet ediyorum filan elini tutmuslugumda var dahada özele girmeyeyim@NeonSpade
9. sınıf :/
Sınıfta eda diye bi sarışın var onamı yürüsem yoksa kerememi bıraksam kararsızım ^^ @NeonSpade5 kız 13 erkek + full azgın bizim sınıf .s @Ragnarak