Okul Sabahı

Ilk Gün Sıkıcımıydı Yoksa Eğlencelimi?

• Lanet olsun böyle güne.

Kullanılan: 24 70.6%
  • Gayet eğlenceliydi bence.

Kullanılan: 10 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    34

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız okullarda çok büyük dengesizlik var.Bi kişide 20 kız 4 erkek filan bazılarında 25 erkek 2 kız.

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uyandım Noluyor laan!! diye sonra üstümü giyindim gittim :C İlk bir sınıf nere sıra nere diye baktım zaten sınıfta az kişi vardı (ama şu an bütün sıralar dolu en sevmediğim çocukla oturuyorum.)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okulda Arkadaş Nasıl Bulunur?

1. Adım ; Kişinin Bilgisayarla Olan İlişkilerini Gözlemle

2. Adım ; Kişiye Bilgisayarla Ve Ya Oyun İle İlgili Bir Şey Sor

3. Adım ; Artık En Yakın Arkadaşın Odur ._.
O konuda çok şanssızım. Şu tür konuşmalar duydum:
-Minecraft oynamayı biliyor musun?
-Bak şöyle şöyle yapıyorsun tekçur pek oluyor mütüş bir şey.

Bi ara kendimizi tanıtırken bi hoca sen oyun oynuyor musun o tip var dedi. Ben de evet dedim. Lol oynuyor musun diye sordular... Şok oldum yani, ben oyun oynuyorum diyorum "lol oynuyon mu?" diye soruyorlar... Bana da yazık :(

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sınıfta 30 kişiyiz 18 i kız 12 si erkek , erkeklerin hiçbiri kendini tanımıyordu dedim gelin şuraya 3-5 erkeğiz derebeyi kuralım ortadaki sıraya full erkek doldurdum tenefuste filan hep beraber dolaşıyoruz filan çok iyi geciyor lise 2-3 lere yakınım bana kızlarla sohbet ediyorum filan elini tutmuslugumda var dahada özele girmeyeyim ^_^ @NeonSpade
9. sınıf :/

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sınıfta 30 kişiyiz 18 i kız 12 si erkek , erkeklerin hiçbiri kendini tanımıyordu dedim gelin şuraya 3-5 erkeğiz derebeyi kuralım ortadaki sıraya full erkek doldurdum tenefuste filan hep beraber dolaşıyoruz filan çok iyi geciyor lise 2-3 lere yakınım bana kızlarla sohbet ediyorum filan elini tutmuslugumda var dahada özele girmeyeyim ^_^ @NeonSpade
Dikkat et yavşayayım deme sonra acı çekersin.Bizim lisede Yiğit diye bi çocuk var baya bi yavşıyo..

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
5 kız 13 erkek + full azgın bizim sınıf .s @Ragnarak