iikingxxzz
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle Selamun Aleyküm.İstersen beraber minecraft veya başka oyunların videolarını çekebiliriz.Kanalımın linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Anonen oldum kardeşim. dilediğin videoda beraber de çekim yapabiliriz. Desteğim ve takibim sürecektir. Bol şanszorLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.çoğnuz biliyor zaten![]()
VeAleykümSelam. Olur kardeşim iletişime geçelim ortak video çekimleri konusunda tekliflere açığım. Her zaman dediğim gibi birlikten kuvvet doğar. Abonen oluyorum hemen. Bol şanslar dilerim bu yoldaÖncelikle Selamun Aleyküm.İstersen beraber minecraft veya başka oyunların videolarını çekebiliriz.Kanalımın linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Anonen oldum kardeşim. dilediğin videoda beraber de çekim yapabiliriz. Desteğim ve takibim sürecektir. Bol şans
VeAleykümSelam. Olur kardeşim iletişime geçelim ortak video çekimleri konusunda tekliflere açığım. Her zaman dediğim gibi birlikten kuvvet doğar. Abonen oluyorum hemen. Bol şanslar dilerim bu yolda
TeşekkürkerAnonen oldum kardeşim. dilediğin videoda beraber de çekim yapabiliriz. Desteğim ve takibim sürecektir. Bol şans
VeAleykümSelam. Olur kardeşim iletişime geçelim ortak video çekimleri konusunda tekliflere açığım. Her zaman dediğim gibi birlikten kuvvet doğar. Abonen oluyorum hemen. Bol şanslar dilerim bu yolda
Minecraft olurmu? veya başka bir oyunMulti oyun belirleyip ortak video çekeriz o şekilde olur kardeşim. Başarılar
abone oldum kardeşim seninde olmanı bekliyorum.isim:
Acar-Craft
Link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.abone olun pls
Teşekkür Skype steam : yentibabaTeşekkür ederim,skypen var mı ? veya başka sana ulaşabileceğim program,vs.?
İstek gönderdim.Teşekkür Skype Steam : yentibaba
eklersin kardeşim görüşmek üzere inşallah.
kabul ettimiikingxxzz' Alıntı:İstek gönderdim.
KeremTokgz'e cevap: Hemen Abonen oldum kardeşim. Güzel bir kanalın var. Yolun açık olsun diyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.- Hergün video atıyorum baya uğraşıyorum arkadaşlra.
goliac'a cevap: Biz de öyleyiz aslında. Steam üzerinden kafamıza göre multi ne bulursak çekiyoruz. Oyun ayarlanır o kolay. Çekecek olursan her zaman için eşlik ederimBende gelmek isterdim fakat artık daha çok team fortress2 videoları çekiyorum mc sıktıinşallah bu proje bir yere varır gerçi işin başında yenti baba varsa bu iş ilerler
Team fortress 2 7.4 gb indirirsen oynarızKeremTokgz'e cevap: Hemen Abonen oldum kardeşim. Güzel bir kanalın var. Yolun açık olsun diyorum
goliac'a cevap: Biz de öyleyiz aslında. Steam üzerinden kafamıza göre multi ne bulursak çekiyoruz. Oyun ayarlanır o kolay. Çekecek olursan her zaman için eşlik ederim![]()
goliac' Alıntı:Team fortress 2 7.4 gb indirirsen oynarız![]()