YOUTUBE KANALLARI DESTEĞİ (Kanalı Olan İçeri)

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
zor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
çoğnuz biliyor zaten :)
Anonen oldum kardeşim. dilediğin videoda beraber de çekim yapabiliriz. Desteğim ve takibim sürecektir. Bol şans :)

Öncelikle Selamun Aleyküm.İstersen beraber minecraft veya başka oyunların videolarını çekebiliriz.Kanalımın linki:
VeAleykümSelam. Olur kardeşim iletişime geçelim ortak video çekimleri konusunda tekliflere açığım. Her zaman dediğim gibi birlikten kuvvet doğar. Abonen oluyorum hemen. Bol şanslar dilerim bu yolda

iikingxxzz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anonen oldum kardeşim. dilediğin videoda beraber de çekim yapabiliriz. Desteğim ve takibim sürecektir. Bol şans :)

VeAleykümSelam. Olur kardeşim iletişime geçelim ortak video çekimleri konusunda tekliflere açığım. Her zaman dediğim gibi birlikten kuvvet doğar. Abonen oluyorum hemen. Bol şanslar dilerim bu yolda

Teşekkür ederim,skypen var mı ? veya başka sana ulaşabileceğim program,vs.?

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Teşekkürker :) Bursada oturuyorsan bakabiliriz bişeylere

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Hergün video atıyorum baya uğraşıyorum arkadaşlra.
KeremTokgz'e cevap: Hemen Abonen oldum kardeşim. Güzel bir kanalın var. Yolun açık olsun diyorum ^_^

Bende gelmek isterdim fakat artık daha çok team fortress2 videoları çekiyorum mc sıktı :p inşallah bu proje bir yere varır gerçi işin başında yenti baba varsa bu iş ilerler
goliac'a cevap: Biz de öyleyiz aslında. Steam üzerinden kafamıza göre multi ne bulursak çekiyoruz. Oyun ayarlanır o kolay. Çekecek olursan her zaman için eşlik ederim :)

goliac

Marangoz
En iyi cevaplar
0
KeremTokgz'e cevap: Hemen Abonen oldum kardeşim. Güzel bir kanalın var. Yolun açık olsun diyorum ^_^

goliac'a cevap: Biz de öyleyiz aslında. Steam üzerinden kafamıza göre multi ne bulursak çekiyoruz. Oyun ayarlanır o kolay. Çekecek olursan her zaman için eşlik ederim :)
Team fortress 2 7.4 gb indirirsen oynarız :)

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok güzel kardeşlikler arkadaşlıklar edinildi :) Hızla devam ediyor birbirimize destek programımız...