FatalCoder
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kur-an'da öyle yazıyor diye biliyorum.
Kuran-ı Kerim'i bile yanlış yazıyorsun sonra "Kur-an'da öyle yazıyor diye biliyorum" diyorsun...Kur-an'da öyle yazıyor diye biliyorum.
"İsmini bilmekle müslümanlığın ne alakası var" demenin ne alakası var? Ben yukarıdaki mesajta ismini bile düzgün bilmiyorsun içini 3 kez okumuş gibi yapma demek istedim. Ayrıca ilgilendirir çünkü birisi bir şeyi yanlış biliyorsa bunu düzeltmek herkesin görevidir, başkalarının senin fikri üzerinde konuşmasını istemiyorsan o fikri kendine sakla. Lütfen bunun gibi bir tartışmayı uzatma.@Rayandu Onu Demek İstemiştim. @TheMissingLink Bu Seni İlgilendirmiyor. İsmini Bilmekle Müslüman Olamazsın.
"İsmini bilmekle müslümanlığın ne alakası var" demenin ne alakası var? Ben yukarıdaki mesajta ismini bile düzgün bilmiyorsun içini 3 kez okumuş gibi yapma demek istedim. Ayrıca ilgilendirir çünkü birisi bir şeyi yanlış biliyorsa bunu düzeltmek herkesin görevidir, başkalarının senin fikri üzerinde konuşmasını istemiyorsan o fikri kendine sakla. Lütfen bunun gibi bir tartışmayı uzatma.
Erkekler şanslıdır, kadınlar adet olur ve ölüm gibidir o adet. Düşünsenize pipinizin kanadığını.