virtuaL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
iyi forumlar arkadaşlar,
MMORPG tarzında silah kuvvetlendirme, Yükseltme sistemleri olur bizler ona + basma sistemi deriz
benimde bir MMORPG projem var, onun için bi skript kodu yazmak istiyorum. bu sefer konumuz Upgrade yani + basma sistemi*
sunucuma enteğre edecegim için şöyle kısıtlamalarım var;
NPC den aldığın eşyalara + basabilirsin, Canavardan düşen bazı nadir (Sarı Renkli) Eşyalara + basamazsın yani kısaca her eşyayı güclendiremiyoruz.
*Upgrade yani + basma sistemi nedir ? Esyanın gücünü bi sonraki seviyeye gecirmektir, Eşya değişmez fakat güç oranı değişir, hız oranı değişir, değeri katlanır...
BENİM DÜŞÜNCELERİM:
Tabikide eski konularım gibi;
MMORPG tarzında silah kuvvetlendirme, Yükseltme sistemleri olur bizler ona + basma sistemi deriz
benimde bir MMORPG projem var, onun için bi skript kodu yazmak istiyorum. bu sefer konumuz Upgrade yani + basma sistemi*
sunucuma enteğre edecegim için şöyle kısıtlamalarım var;
NPC den aldığın eşyalara + basabilirsin, Canavardan düşen bazı nadir (Sarı Renkli) Eşyalara + basamazsın yani kısaca her eşyayı güclendiremiyoruz.
*Upgrade yani + basma sistemi nedir ? Esyanın gücünü bi sonraki seviyeye gecirmektir, Eşya değişmez fakat güç oranı değişir, hız oranı değişir, değeri katlanır...
BENİM DÜŞÜNCELERİM:
- sistem için 1 tane yükseltmeye uygun eşya gerekli, Tahta Kılıç (+0)
- ve 1 tane de yükseltme formulu gerekli, (Kağıt)
- 1 tane parşomen koyarsanız (Kitap) Yükseltme başarı şansınız 2 katına artar
- Oyun ici ayarlamış oldugum nadir bir eşya, Gözyaşı, Eger yükseltme eşyaları arasında gözyaşı konulursa o eşya yükseltmesi başarısız olsa bile eşya eskisi gibi duracaktır
Tabikide eski konularım gibi;
Trade- Ticaret sistemi (Forum Linki)
Compass- Pusula sistemi (Forum Linki)
Bu Sistemide Sizlere Tanıtanacağım , Ama önce Fikirleriniz gerekli arkadaşlar : )
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(Son versiyon)Compass- Pusula sistemi (Forum Linki)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(Yakında yeni versiyonu çıkacak)
Son düzenleme: