Sizce Minecraft 1.9 İyimi Oldu Kötümü ? Tepkileri Alalım.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Build yönünden iyi ancak eğlence yönünden kötü bence. Build için çok iyi şeyler var. Ancak bu yapımın eğlencesi, bize verilenleri kullanmak değil onları kullanarak başka şeylere benzetmekti. Şimdi de kanatlar çıkmış. Tüm oyun bozuluyo yavaşça...

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Build yönünden iyi ancak eğlence yönünden kötü bence. Build için çok iyi şeyler var. Ancak bu yapımın eğlencesi, bize verilenleri kullanmak değil onları kullanarak başka şeylere benzetmekti. Şimdi de kanatlar çıkmış. Tüm oyun bozuluyo yavaşça...
Kanatların Çıkmasından Başka Kötü Olan Çok Şey Var Vuruş Süresi Nedir Abi Ya PvP Bitti :/

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanatların Çıkmasından Başka Kötü Olan Çok Şey Var Vuruş Süresi Nedir Abi Ya PvP Bitti :/
Bide alan vuruşu sistemi eklemişler. Sanki çok fark ediyormuş gibi. Komut bloklarına iyi yenilik geldi. Ama burada da bir kötülük var. Haritalardaki asıl olay, verilen fikir ve yapım emeğidir. Bu fikirleri de bildiğimiz materyaller ile yapılınca; "NASIL YAPIYOLAR KÜRTLER GÖRÜYON MU?!" diyorduk. Ama şimdi "EZQ MEP. NASI MEP LA BU? BEN BU MEPE TEQ ATARIM ***." demeye başlıyoruz. Yakında verilen emeklerin hiçbir değerinin kalmayacağını düşünüyorum ben.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ÇOK iyi oldu :)
Sebebini sorarsanız,artık oyunda NBT tag'ı olan eşyalara da texture ekleyebiliyorsunuz,yani 7 tane elmas kılıç olsa ve hepsinin farklı nbt tagı olsa birisini ocean sword öbürünü flame sword vs. yapabiliyorsun!
Ama oyun RPG türüne döndüğü için de biraz üzülüyorum..
Ama hilelere nerf geldiği içinde yeniden seviniyorum :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çöp oldu block hit ve jiter click gitti göya pvp updatei ama pvp yi mahvetti zaten microsoft aldıktan sonra minecraftı mahvoldu

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Boyutlu bir oyunla, milyarların oynadığı 3 boyutlu bir oyunu karşılaştırıyorsan gerçekten yazık.

Tmm sakin, istersen eski sürümü oynarsın... Hem bu sadece Komut blokla yapılıyor, sakin

Evet Terraria güzel bir oyun. Ama Terraria bir RPG oyunu Minecraft'ın RPG olmasını istemem sonra survivalın anlamı kalmaz.

Açıkçası Microsoftun yaptığını modlada yapıyorlardı yani o yüzden survival yaşar daha...
En kötü ihtimal bu zaten komut bloğu ile (Zaten minecraftı direk RPG yapmazlar,yaparlarsada DLC gibi olur geliyor bana...)
Bide alan vuruşu sistemi eklemişler. Sanki çok fark ediyormuş gibi. Komut bloklarına iyi yenilik geldi. Ama burada da bir kötülük var. Haritalardaki asıl olay, verilen fikir ve yapım emeğidir. Bu fikirleri de bildiğimiz materyaller ile yapılınca; "NASIL YAPIYOLAR KÜRTLER GÖRÜYON MU?!" diyorduk. Ama şimdi "EZQ MEP. NASI MEP LA BU? BEN BU MEPE TEQ ATARIM ***." demeye başlıyoruz. Yakında verilen emeklerin hiçbir değerinin kalmayacağını düşünüyorum ben.

Bu zaten olması gereken bir şey öbür türlü gelişim nasıl olacak?
Ama bu kıstastasın yükselmesi, onunda daha iyisi yapılamaz demek değildir...