MustafaMertBulut
MC.MAXCRAFT.AT
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler Hemen Başlayalım Sizce 1.9 İyimi Oldu Kötümü Oldu
Edit: Kötü Oldu Çünkü ....
Benim Kararımca Kötü Oldu
Edit: Kötü Oldu Çünkü ....
Benim Kararımca Kötü Oldu
Kanatların Çıkmasından Başka Kötü Olan Çok Şey Var Vuruş Süresi Nedir Abi Ya PvP Bitti :/Build yönünden iyi ancak eğlence yönünden kötü bence. Build için çok iyi şeyler var. Ancak bu yapımın eğlencesi, bize verilenleri kullanmak değil onları kullanarak başka şeylere benzetmekti. Şimdi de kanatlar çıkmış. Tüm oyun bozuluyo yavaşça...
Bide alan vuruşu sistemi eklemişler. Sanki çok fark ediyormuş gibi. Komut bloklarına iyi yenilik geldi. Ama burada da bir kötülük var. Haritalardaki asıl olay, verilen fikir ve yapım emeğidir. Bu fikirleri de bildiğimiz materyaller ile yapılınca; "NASIL YAPIYOLAR KÜRTLER GÖRÜYON MU?!" diyorduk. Ama şimdi "EZQ MEP. NASI MEP LA BU? BEN BU MEPE TEQ ATARIM ***." demeye başlıyoruz. Yakında verilen emeklerin hiçbir değerinin kalmayacağını düşünüyorum ben.Kanatların Çıkmasından Başka Kötü Olan Çok Şey Var Vuruş Süresi Nedir Abi Ya PvP Bitti :/
Kötü oldu diyemem ama iyi oldu da diyemem. Umarım oyun Terraria'ya dönüşmez.
2 Boyutlu bir oyunla, milyarların oynadığı 3 boyutlu bir oyunu karşılaştırıyorsan gerçekten yazık.Nie dönüşmesin diyorsun?
Gayet iyi bir oyun o...
Evet Terraria güzel bir oyun. Ama Terraria bir RPG oyunu Minecraft'ın RPG olmasını istemem sonra survivalın anlamı kalmaz.Nie dönüşmesin diyorsun?
Gayet iyi bir oyun o...
Hey dostum sakin ol. Terraria da güzel bir oyun.2 Boyutlu bir oyunla, milyarların oynadığı 3 boyutlu bir oyunu karşılaştırıyorsan gerçekten yazık.
İşte ne güzel RPG'ye dönüyor xDçöp oldu block hit ve jiter click gitti göya pvp updatei ama pvp yi mahvetti zaten microsoft aldıktan sonra minecraftı mahvoldu
minecraft storymode çıkıyor git onu oyna ben boşuna 70tl vermedim bu oyuna!Bence daha gerçekçileşti ve hileler azda olsa engelllendi.
İşte ne güzel RPG'ye dönüyor xD
Bende boşuna vermedim ve minecraft nickin güzelmişminecraft storymode çıkıyor git onu oyna ben boşuna 70tl vermedim bu oyuna!
2 Boyutlu bir oyunla, milyarların oynadığı 3 boyutlu bir oyunu karşılaştırıyorsan gerçekten yazık.
Evet Terraria güzel bir oyun. Ama Terraria bir RPG oyunu Minecraft'ın RPG olmasını istemem sonra survivalın anlamı kalmaz.
Bide alan vuruşu sistemi eklemişler. Sanki çok fark ediyormuş gibi. Komut bloklarına iyi yenilik geldi. Ama burada da bir kötülük var. Haritalardaki asıl olay, verilen fikir ve yapım emeğidir. Bu fikirleri de bildiğimiz materyaller ile yapılınca; "NASIL YAPIYOLAR KÜRTLER GÖRÜYON MU?!" diyorduk. Ama şimdi "EZQ MEP. NASI MEP LA BU? BEN BU MEPE TEQ ATARIM ***." demeye başlıyoruz. Yakında verilen emeklerin hiçbir değerinin kalmayacağını düşünüyorum ben.