- En iyi cevaplar
- 0
Para ve hastalık gibi olaylar işin içine girmediği sürece insan kendine nasıl davranacağını kendi seçer. Sen bilgisayar başında durup asosyal olmayı tercih etmişsin. Ben ise hem bilgisayar başında durmayı, hem de ortamları seçtim. Ve ortam parasını babamdan karşılamıyorum, bana Allah'ımın miras olarak verdiği gücü kullanarak karşılıyorum. Ve benim arkadaş çevrem 3 - 4 kişiden falan oluşuyor. Sınıfta 34 kişi var ve %99'luk kısmı kültürsüz ve saygısız insanlar. Benim özgüvenim doruk noktadadır ama kimseyle konuşmam.
Arkadaş çevresi nasıl bir şey sana söyleyeyim mi :
Kısacası her önüne gelenle arkadaşlık yapmak pişmanlıktır. Kız arkadaş da edinmemek lazım lise zamanları.
- Serviste arka kısımda bir kız topluluğu vardır. Bunlar sürekli instagram ve facebook'dan bahseder ve serviste arsız bela şarkıları ile triplere girerler. Uzak durulması gereken tiptir.
- Ve 1 - 2 tane artık kız tipleri vardır. Bunlar sürekli fake mesaj sesi yaparlar. Kendilerini Tumblr kızı sandıklarından sanki hayat çok zormuş gibi telefon ekranına bakıp "puff, off" çekerler. Amaçları dikkat çekmektir. Tehlikeli değillerdir.
- Ve apaçi tipler vardır. Bunlar olmayan tipe bir jöle sürerler. Genellikle 3 - 4 kişilerdir ve arkadaşlarının sırtlarından tutarlar ve sarhoş havası vermek için sağa sola sallanarak gezerler. Bu bulaşıcıdır. Apaçi ile arkadaş olan körle yatan şaşı kalkar hesabı ona benzer. Uzak durulması gereken tiplerdir. Sigara içip havalı olduklarını sanırlar. Bazıları olay çıkartabilir ve ertesi gün "2 kişi bir okul basmışız piuff" lafı ile dikkat çekmeye çalışırlar.
- Şaklaban tipler vardır. Bunlar sınıfın en arka sırasındadır. Ve sürekli espri yapmaya çalışırlar. Komik olduklarını ve kızları etkilediklerini sanarlar. Bunla arkadaşlık kuranlar kısa süre içinde bunlara benzer.
Karamsarlıktan göz gözü görmüyor @Rayandu ne sıktın buraya sen? Alınmaca gücenmece olmasın da bu yorumlar bana biraz kuşbakışı geldi. Gruplandırmayı kötü özelliklere göre yapma, (neredeyse) hiçkimsenin gruplaşırken adam akıllı izlenim bırakmadığını anlatmışsın.
Dediğim gibi, pek objektif bulmadım bunu. En azından eksikleri var. (Katılmıyorum anlamına da gelmiyor bu, son kısım gayet doğru.)