Sizce Minecraft 1.9 İyimi Oldu Kötümü ? Tepkileri Alalım.

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Çokta iyi oldu çokta güzel oldu kalkan olayını çok karıştırdılar ha nasıl karıştırdılar ben şu kalkanı giyerim bu bayan şu şekil geyinir şu şu şekil giyinir
Kalkan olayını beğenmedim

Son düzenleme:

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayret. Neredeyse kimse PVP sistemi hakkında konuşmamış. Konuşanlar da "PVP öldü mojang istifa" gibisinden klişe cümleler kullanmış. Boşuna hizmet veriyorum diyeceğim de silah zoruyla yapmıyorum bu hizmeti. İstesem yapmam, yapma amacım Türkiye'de PVP algısının kaliteli ve üst düzey olmasını istediğimdendi. Şu konuya gelip de üst düzey bilgiyle PVP hakkında tartışacak bir insan yok mu ?

Türk oyuncular jitter ve block hit olmadan PVP yapamayacak kadar düştü mü ?

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence daha adaletli olmus pvp sistemi makro jitter gibi hızlı tıklama yöntemleri artık daha az vuruyor saniyede 70 vuracağına saniyede 10 vuracak gibi durum söz konusu

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayret. Neredeyse kimse PVP sistemi hakkında konuşmamış. Konuşanlar da "PVP öldü mojang istifa" gibisinden klişe cümleler kullanmış. Boşuna hizmet veriyorum diyeceğim de silah zoruyla yapmıyorum bu hizmeti. İstesem yapmam, yapma amacım Türkiye'de PVP algısının kaliteli ve üst düzey olmasını istediğimdendi. Şu konuya gelip de üst düzey bilgiyle PVP hakkında tartışacak bir insan yok mu ?

Türk oyuncular jitter ve block hit olmadan PVP yapamayacak kadar düştü mü ?

Kitabı bitirdin mi aceba sorabilir miyim?
Ne zaman gelir ayrıca...

Ayrıca jitter ve block and hit hakkında sana katılıyorum...