Genel Olarak Kilo Sorunum :( :(

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saçma sapan şeylere kafa yorma "acaba dışardakiler bana ne der" gibi şeyleri aklından çıkar. Bir gün öleceksin ve bir anda yaşadığın her şey ve sende silineceksin ;( şahsen gerek yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

drike

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kilo : 85
Boy: 1.79

Tek şikayetim göğüsler :( , göbeğim yok.
Evet yaa, bende ufak göbek var onu içeriye cekiyorum ama memeleri çekemiyorum :p memişlerimden utanıyooom. Bu yüzden spor yapmıyorum ben degılse fitness a giderim ama fitnesta memeler sallancak diye :D

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
bugün gittim kendimi fitness yazdırdım + box yapiyorum + prof basketbol geri başladım ekmegi kestim 1 ay sonra bu post üzerinden konuşuruz görüşürüz :D

yorumlariniz icin teşşekürler:
@Rayandu @RanKod @Neria

birde şalgam , cekirdek ve cubuk kraker kilo aldırırmı bunlara fetişim varda

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
bugün gittim kendimi fitness yazdırdım + box yapiyorum + prof basketbol geri başladım ekmegi kestim 1 ay sonra bu post üzerinden konuşuruz görüşürüz :D

@Rayandu @RanKod @Neria

Şalgam aldırmaz. Çekirdek gerçekten sağlıksız. Yüksek miktarda yağ oranı ve yüksek kalorisi ile gerçekten sağlıksız bir besin. Eğer gerçekten çok yemek istiyorsan tuzsuz çekirdeği tercih et (Aynı şey kraker için de geçerli). Çekirdeği çok yersen senin yaşındaki bir insan için cildinde çok yağlanma yapar, sivilcelenirsin ve haliyle kilo aldırır. Bu tür besinlerden mümkün olabildiğince uzak durmanı öneririm.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

@Rayandu @RanKod @Neria

Çubuk kraker çok lezzetli ve kalorisi düşük. Tabi sade olanından bahsediyorum onun dışında çekirdek tuzsuz tercih edebilirsin

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Şalgam aldırmaz. Çekirdek gerçekten sağlıksız. Yüksek miktarda yağ oranı ve yüksek kalorisi ile gerçekten sağlıksız bir besin. Eğer gerçekten çok yemek istiyorsan tuzsuz çekirdeği tercih et (Aynı şey kraker için de geçerli). Çekirdeği çok yersen senin yaşındaki bir insan için cildinde çok yağlanma yapar, sivilcelenirsin ve haliyle kilo aldırır. Bu tür besinlerden mümkün olabildiğince uzak durmanı öneririm.

cekirdekte yemiyorum tamam 1 ay sonra fotomu atıcam bakalım istedigim şeye gelirsem atıcam fotomu buraya