[ÖNEMLİ] Buna Bir Dur Diyelim

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ve saygı değer büyüklerim öncelikle böyle bir konu açmamın
nedeni ülkemiz web ortamında hep küçük düşürülüyor ve bu küçük düşürülmenin içinde hepimizin
bir payı vardır kimse itiraz etmesin "minecraft" üzerinden bahsedicem
öncelikle şu server çökertme olayına gelelim ;
Eh be kardeşim sen neden gelip kendi vatanından aynı vatandan aynı kanı taşıdıgın
adamın serverini niye çökertmeye çalışıyorsun yok yani o server çökünce sana paramı veriyorlar napıyorlar anlamadımki
ha okadar çok merak ediyorsan yada ilgi duyuyorsan git başka ülkelerdeki sunucuları patlat ?
buda bizim web alanında büyüklüğümüzü artırır.
Ama eğer sen diyorsan ben haysiyetsizim buna bir şey diyemem devam et nediyim.
İkinci konum ise şu taklit sunucular ;
Şimdi 2 çeşit sunucu vardır
1-) Emek Harcanmayan
2-) Emek Harcanan
Emek harcanmayan serverlerde diyelimki adam faction sunucu açıyor lapis yapıyor 4 duvar içine
bitanede schematicmi map mı indirir yada kendisi world edit ile bi kaç duvar çekip spawn diyor
ve bakıyorum server en az 30 40 online çekiyor şimdi emek harcayan adam var birde
adam gecesini gündüzüne katıyor map falan hazırlıor yok onu yok şunu yapıyor
hüsrana uğruyor malesef birde şu lapissiz server diyen arkadaşlarım
millete lapissiz server diyip suratına vuruyorsunuz adam dediğinizi yapıyor yine hüsran
yabancı bi herif gelip servere gidior emek harcanmayan mucize diyorya
Son ve üçüncü konum bu bir tavsiyedir ;
Arkadaşlar serveriniz ne olursa olsun nasıl bir şey olursa olsun kalitenizi artırmak içni mutlaka
bir web sayfası açın ya diyorsanız eğer ben yapamıyorum bilmiyorum söyleyin bitane daha konu açayım
bir şey kaybetmem
benden bukadar artık beni takarmısınız takmazmısınız o size kalmıştır ben içimden geçenleri size anlattım
okuyan herkeze teşekkür ederim sağlıcakla kalın allaha emanet olun.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Neden Türk Sunucuları Çökertiyorlar ?
Çünkü bizim ülkede sunucu açanlar %70 kısmı para için açıyor. Şikayet etme işinede bulaşmıyorlar.
2-Neden Yabancı Ülke Değil ?
Onlara saldırsalar direk şikayet edilir.
>-[He Birde Koruma Farkı Var Tabii]-<

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Neden Türk Sunucuları Çökertiyorlar ?
Çünkü bizim ülkede sunucu açanlar %70 kısmı para için açıyor. Şikayet etme işinede bulaşmıyorlar.
2-Neden Yabancı Ülke Değil ?
Onlara saldırsalar direk şikayet edilir.
>-[He Birde Koruma Farkı Var Tabii]-<
1- İçin cevabım doğru diyorsun onu düşünemedim
2- İçin cevabım ise hani yani illaki çökertmek istiyorsan git yabancı serverlere saldır anlamında

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- İçin cevabım doğru diyorsun onu düşünemedim
2- İçin cevabım ise hani yani illaki çökertmek istiyorsan git yabancı serverlere saldır anlamında
Bizim sunuculara saldırmasının sebebi gerekli önlemin alınmayıp.Saldırı yedikten sonra da gerekli işlemleri yapmamaktır.

InCapper

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverini güzel ve bileğinin hakkıyla yapan arkadaşlar para kazınıyor. Türkiye'de oyun katagorisinde çoğu insan ilk oyunu oynar oyunu öğrendikten sonra paraya çevirmek için başkalarınında oynayacağı çeşitli yeni aktiviteler sunar. Bu yüzden çoğu oyunun pvpsi olur. Pvplerin amacı Oyunun gerçek ara yüzünden daha basit ve eğlence olanağını daha çok sağlamasıdır. Ve bu olasılık ülkede yaygınlaşınca herkes yeni fikirler ve aktiviteler sunarak, oyunun farklı yüzlerini ortaya çıkarırlar. Bir oyun farklı şekillerde yansıtılınca dolayısıyla tutulmaya başlar. Yaygın olan sunucular para kazanmaya başlayınca. Yeni fikirler üretmek yerine o sunucuların bi çakmasını yaparak sunucu açıp para kazanmak isteyen arkadaşlar ortaya çıkmaya başlar. Bu arkadaşların sunucuları tutulmayınca ister istemez çekememezlik ortaya çıkıyor. Ve bu yüzden server çökertmeleri oluyor.
"Bunlar benim düşüncelerim, kimseye veya biri hakkında konusmadım." Bilgisayar okuyorum ve sanal ortamda tecrübelerim bana bunu çıkartıyor. Herkezin düşüncesi farklıdır. Anlayışla karşılarsanız sevinirim. İyi akşamlar.

InCapper

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1-Çok emek veriyorum sunucum için.
2-Sürekli olabildiğimce destek , ilgi veririyorum
3-Bütün korumaları yükledim
4-Para için yapmıyorum çebime şu ana kadar para girmedi aldığım tüm paraları sunucunun ömrünü uzatıyorum.

Ama hala karşılığını alamıyorum ://

Sağlam bi kaynağın olursa eminim emeğinin hakkını alıcaksındır kardeşim. Çevre yapmaya çalış, ortamın olmazsa açtığın sunucudan kimsenin haberi olmaz zaten. Yukarıda verdiğim cevaptaki gibi yeni aktiviteler yapmalısın. Örnek ile anlatıyım daha yardımcı olabilirim.
Mesela senin sunucunla diğer bi x suınucusunu ele alalım. Senin sunucun faction ve x sunucusuda öyle hemen hemen aynı korumalar özellikler yenilikler filan ama tasarımlar farklı. Şöyle bi durum ortaya çıkar eğer ortamın yoksa ve x sunucusu daha çok online sahipse senin sunucunu değil x sunucusunu secerler. Umarım anlamışsındır, tekrar diyorum yeni birşeyler yapmaya çalış eminim emeğinin hakkını alıcaksındır.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir faction sunucu açacağım faction klasik bir şey olmucak en güzel fikirde boss sistemim bana göre aranızda Sword Art Online adlı animeyi izlemiş olan varsa anlayacaktır.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda Mükemmel Bir Konu Ve Ben Biraz Şuna Değinmek İstiyorum Forumda Yüzlerce Anti Lapisci Yokmu Evet Var Bende Onlardan Biriyim Şu Anda Piyasada Bulununan Baya Güzel Lapissiz Sunucular Var Hiçbirini Niye Göremiyoruz Ve Ülkemizde Gecesini Gündüzüne Katıp Wynncrafta Vesayre Taş Çıkartabilecek Sunucular Yapıyorlar 1 Gün 15 20 Kişi 2. Gün Has Rpgciciler Varsa 2 3 Kişiyi Zor Buluyor Ülkemiz Kolay Sunucuları Daha Çok Seviyor Ve Ne Yaparsak Yapalım Bunu Değiştiremiyeceğiz .

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sağlam bi kaynağın olursa eminim emeğinin hakkını alıcaksındır kardeşim. Çevre yapmaya çalış, ortamın olmazsa açtığın sunucudan kimsenin haberi olmaz zaten. Yukarıda verdiğim cevaptaki gibi yeni aktiviteler yapmalısın. Örnek ile anlatıyım daha yardımcı olabilirim.
Mesela senin sunucunla diğer bi x suınucusunu ele alalım. Senin sunucun faction ve x sunucusuda öyle hemen hemen aynı korumalar özellikler yenilikler filan ama tasarımlar farklı. Şöyle bi durum ortaya çıkar eğer ortamın yoksa ve x sunucusu daha çok online sahipse senin sunucunu değil x sunucusunu secerler. Umarım anlamışsındır, tekrar diyorum yeni birşeyler yapmaya çalış eminim emeğinin hakkını alıcaksındır.
yaklaşık 20k satır plugin yazdım. neredeyse her konuda forumda halk oylaması yaptım. Hikayeye günlerce çalıştım. Haftalarca yabancı kişilerden ve emin günay dan 3 boyutlu modelleme hazırlattırdım. Dünyada ilk kez Npc maden, npc ordu, npc işçi gibi sistemleri yazdım ve kullandım.

Sonuç olarak sunucunun beta versiyonu açılınca max 2-3 kişi geldi. Onlarda sıkılıp çıktı.

Ama ben şimdi gelipte oyunculara kızmıyorum.
Kendime kızıyorum. Sunucuya çok emek verdim. Çok kaliteli oldu.
Ama oynanışı berbattı. Oyuncular bir türlü gelişip serveri güzel bir şekilde kullanamadı. Sebebini bilmiyorum.
Belki çok zor olduğu için. Belki karışık olduğu için.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonunda Mükemmel Bir Konu Ve Ben Biraz Şuna Değinmek İstiyorum Forumda Yüzlerce Anti Lapisci Yokmu Evet Var Bende Onlardan Biriyim Şu Anda Piyasada Bulununan Baya Güzel Lapissiz Sunucular Var Hiçbirini Niye Göremiyoruz Ve Ülkemizde Gecesini Gündüzüne Katıp Wynncrafta Vesayre Taş Çıkartabilecek Sunucular Yapıyorlar 1 Gün 15 20 Kişi 2. Gün Has Rpgciciler Varsa 2 3 Kişiyi Zor Buluyor Ülkemiz Kolay Sunucuları Daha Çok Seviyor Ve Ne Yaparsak Yapalım Bunu Değiştiremiyeceğiz .
Yenilgiyi kabul etmek yanlış bir şey.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Size en basit nedenini söyleyeyim. Sizin kurduğunuz emek sunuculara adam gelmemesinin nedeni o dandik sunucularının 10 tane admin 20 tane moderator alması ve ben we biliyorum diyen ilk kişiye konsol vb. vermesinden kaynaklı. Emin olun ki Türkiye'de minecraft serverlerine giren kişilerin %75'inin serverlerde ilk sorduğu soru "Alım var mı?" , sizin yaptığınız sunucularda da kadro olduğu için cevabınız en fazla "Reklamcı var" oluyor. İnsanların çoğuda admin olmak istediği için küfür edip çıkıyor.Tek problem bu yani. İnsanlarımınız yetki derdinde olması...