furkan18074
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Ya bu nedir yaw 2 gündür sunucudan 1 kere çıkınca birdaha giremiyorum Oyuncu Zaten Oyunda diyor 
Ya bu nedir yaw 2 gündür sunucudan 1 kere çıkınca birdaha giremiyorum Oyuncu Zaten Oyunda diyor![]()
Konuda geziyordum ve bu yorumu gördüm ^^ Duygulandım açıkcasıYaptığınıza hırsızlık denir. İnsanda biraz utanma olur. Yazık yazık. Başka konudan alıntı yaparak konu açan, seviyesi düşük bir kurucunun serveri ne kadar iyi olabilir.
Bu sunucuya tuttu diyebilecegim. Hergün 32/32 oluyoruz "Maşşallah" slot sayısını arttırayım buranın ondan sonra lapissize geçecegim hatta buradada ne tür açacagım yaziyor \/Lapissiz yok mu?![]()
Teşekkürler dostum , seninde kutlu olsun ^^Merhabalar Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutlarım...
Sunucu Gayet Güzel Oynanabilecek Bir Sunucu Sistemleri Gerçekten Çok Güzel Oynamanızı Tavsiye Ederim...
IceMC.nitrado.net
Neden beni etiketlemediğini anlamasam da bunu olumlu yorumlayıp yorumumu söyleyeyim.O odun fikri biraz zorlar bence senin yapman açısından değil oyuncuların zorlanması durumundan , eğer öyle bir şey yapıcaksan çok kişi geleceğine umutlanma bizim milletimiz öyle dara zora gelemez , ya onu kolaylaştırır yada o zor işten kaçıp kolaya gider.Bu sunucuya tuttu diyebilecegim. Hergün 32/32 oluyoruz "Maşşallah" slot sayısını arttırayım buranın ondan sonra lapissize geçecegim hatta buradada ne tür açacagım yaziyor \/
"Öncelikli amacım bu sunucuyu tutturmak . Bu sunucuyu tutturduktan sonra gelen bağışlar ile bir faction sunucu açmak amacım . Peki bu sunucuda neler olucak ? . Spawn baya büyük olucak ve maksimumum 12 warp olacak. Arenadır , ormandır vb. Bir adet warp ' ı da odun ' a ayıracağım. Bilir isen xp bar ' ı 20 ayrı kutucuğa ayrılıyo. 128 adet odun kirdiktan sonra onun 1 kutucugu dolacak 128 x 20 => 2560 adet odun kırdıktan sonra 1 level atlayabileceksin. Gerekirse dahada zorlaştırabilirim. Böyle bir sunucu açmak istiyorum Lapis siz fakat gelen çok olacagını düşünmüyorum ^^"
@BeratKaya1903 @TheBlueDeath @Külse02 Sizlerinde yorumlarını bekliyorum ^^
O sunucu lapissiz isteyenler için sonraki proje ben şu anki sunucumuza yorum yaparmısın diye etiketlemiştim ^^Neden beni etiketlemediğini anlamasam da bunu olumlu yorumlayıp yorumumu söyleyeyim.O odun fikri biraz zorlar bence senin yapman açısından değil oyuncuların zorlanması durumundan , eğer öyle bir şey yapıcaksan çok kişi geleceğine umutlanma bizim milletimiz öyle dara zora gelemez , ya onu kolaylaştırır yada o zor işten kaçıp kolaya gider.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
Peki o zaman ona yorum yapayımO sunucu lapissiz isteyenler için sonraki proje ben şu anki sunucumuza yorum yaparmısın diye etiketlemiştim ^^
Teşekkürler senide sunucumuzda görmek isteriz ^^Peki o zaman ona yorum yapayım. Sunucu fikri gayet güzel ben bir eksik görmedi sunucunuzda gayet iyi bir sunucusunuz tebrik ederim.
Kendi sunucumla ilgilenmekten zaman kalmıyor.Bizde seni sunucumuzda görmek isteriz.Teşekkürler senide sunucumuzda görmek isteriz ^^
Umarım bir gün gelir bakarım ^^Kendi sunucumla ilgilenmekten zaman kalmıyor.Bizde seni sunucumuzda görmek isteriz.
Bekledğin İçin Öncelikle Teşekkür EderimBu sunucuya tuttu diyebilecegim. Hergün 32/32 oluyoruz "Maşşallah" slot sayısını arttırayım buranın ondan sonra lapissize geçecegim hatta buradada ne tür açacagım yaziyor \/
"Öncelikli amacım bu sunucuyu tutturmak . Bu sunucuyu tutturduktan sonra gelen bağışlar ile bir faction sunucu açmak amacım . Peki bu sunucuda neler olucak ? . Spawn baya büyük olucak ve maksimumum 12 warp olacak. Arenadır , ormandır vb. Bir adet warp ' ı da odun ' a ayıracağım. Bilir isen xp bar ' ı 20 ayrı kutucuğa ayrılıyo. 128 adet odun kirdiktan sonra onun 1 kutucugu dolacak 128 x 20 => 2560 adet odun kırdıktan sonra 1 level atlayabileceksin. Gerekirse dahada zorlaştırabilirim. Böyle bir sunucu açmak istiyorum Lapis siz fakat gelen çok olacagını düşünmüyorum ^^"
@BeratKaya1903 @TheBlueDeath @Külse02 Sizlerinde yorumlarını bekliyorum ^^
Dostum alım için buraya yazmayacaktın zaten konunun başına baksa idin alım yerini görürdün neyse :/ sunucu hakkında yorum istemiştim zaten ...Bekledğin İçin Öncelikle Teşekkür Ederim
*Builder Gibi Mekan Hazırlayacak biri
*Pluginer Gibi Plugine Yardımcı OLucak Biri
*Asistan gibi Yardım edicek Biri
*Modaretör Gibi Yardımcı OLucak Birisi
Arıyorsan Şimdiden Buldun
Ad:Berat
Soyad:Kaya
Her Yetkide 4 yıllık Tecrübem Vardır Teşekkürler
Sunucu Skyblock OLsaydı Sevinirdim Ama Bu Halide Güzel