>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

furkan18074

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya bu nedir yaw 2 gündür sunucudan 1 kere çıkınca birdaha giremiyorum Oyuncu Zaten Oyunda diyor :rank:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ya bu nedir yaw 2 gündür sunucudan 1 kere çıkınca birdaha giremiyorum Oyuncu Zaten Oyunda diyor :rank:
0.3 Güncellemesi
Sat başı gelen eşylar tekrar aktif.
Yeni görevler eklendi.
/warp görev dekorasyonu degisti.
VIP ve Paket ler indirime girdi.
Sorunlar çözüldü artık oyunda demiyor.

@MrSucideSheep
@RanKod
@SalimBey
@BroBuilder
@korkugunu
@UmuTMC
Sunucu hakkında düşündüklerinizi yazabilir iseniz sevinirim ^^

Yaptığınıza hırsızlık denir. İnsanda biraz utanma olur. Yazık yazık. Başka konudan alıntı yaparak konu açan, seviyesi düşük bir kurucunun serveri ne kadar iyi olabilir.
Konuda geziyordum ve bu yorumu gördüm ^^ Duygulandım açıkcası :p Evet o sırada alıntı yapmıştım konu açmada iyi degilim fakat heryerini elimle düzelttim ^^ Buyrun buda çıktıgımız en yüksek oyuncu sayısı ^_^ Senide aramızda görmek isteriz ^^

"Başka konudan alıntı yaparak konu açan, seviyesi düşük bir kurucunun serveri ne kadar iyi olabilir"

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bu sunucuya tuttu diyebilecegim. Hergün 32/32 oluyoruz "Maşşallah" slot sayısını arttırayım buranın ondan sonra lapissize geçecegim hatta buradada ne tür açacagım yaziyor \/

"Öncelikli amacım bu sunucuyu tutturmak . Bu sunucuyu tutturduktan sonra gelen bağışlar ile bir faction sunucu açmak amacım . Peki bu sunucuda neler olucak ? . Spawn baya büyük olucak ve maksimumum 12 warp olacak. Arenadır , ormandır vb. Bir adet warp ' ı da odun ' a ayıracağım. Bilir isen xp bar ' ı 20 ayrı kutucuğa ayrılıyo. 128 adet odun kirdiktan sonra onun 1 kutucugu dolacak 128 x 20 => 2560 adet odun kırdıktan sonra 1 level atlayabileceksin. Gerekirse dahada zorlaştırabilirim. Böyle bir sunucu açmak istiyorum Lapis siz fakat gelen çok olacagını düşünmüyorum ^^"

@BeratKaya1903 @TheBlueDeath @Külse02 Sizlerinde yorumlarını bekliyorum ^^

MrSucideSheep

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutlarım...
Sunucu Gayet Güzel Oynanabilecek Bir Sunucu Sistemleri Gerçekten Çok Güzel Oynamanızı Tavsiye Ederim...
IceMC.nitrado.net

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu sunucuya tuttu diyebilecegim. Hergün 32/32 oluyoruz "Maşşallah" slot sayısını arttırayım buranın ondan sonra lapissize geçecegim hatta buradada ne tür açacagım yaziyor \/

"Öncelikli amacım bu sunucuyu tutturmak . Bu sunucuyu tutturduktan sonra gelen bağışlar ile bir faction sunucu açmak amacım . Peki bu sunucuda neler olucak ? . Spawn baya büyük olucak ve maksimumum 12 warp olacak. Arenadır , ormandır vb. Bir adet warp ' ı da odun ' a ayıracağım. Bilir isen xp bar ' ı 20 ayrı kutucuğa ayrılıyo. 128 adet odun kirdiktan sonra onun 1 kutucugu dolacak 128 x 20 => 2560 adet odun kırdıktan sonra 1 level atlayabileceksin. Gerekirse dahada zorlaştırabilirim. Böyle bir sunucu açmak istiyorum Lapis siz fakat gelen çok olacagını düşünmüyorum ^^"

Neden beni etiketlemediğini anlamasam da bunu olumlu yorumlayıp yorumumu söyleyeyim.O odun fikri biraz zorlar bence senin yapman açısından değil oyuncuların zorlanması durumundan , eğer öyle bir şey yapıcaksan çok kişi geleceğine umutlanma bizim milletimiz öyle dara zora gelemez , ya onu kolaylaştırır yada o zor işten kaçıp kolaya gider.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Neden beni etiketlemediğini anlamasam da bunu olumlu yorumlayıp yorumumu söyleyeyim.O odun fikri biraz zorlar bence senin yapman açısından değil oyuncuların zorlanması durumundan , eğer öyle bir şey yapıcaksan çok kişi geleceğine umutlanma bizim milletimiz öyle dara zora gelemez , ya onu kolaylaştırır yada o zor işten kaçıp kolaya gider.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
O sunucu lapissiz isteyenler için sonraki proje ben şu anki sunucumuza yorum yaparmısın diye etiketlemiştim ^^

BeratKaya1903

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Bekledğin İçin Öncelikle Teşekkür Ederim ^_^
*Builder Gibi Mekan Hazırlayacak biri
*Pluginer Gibi Plugine Yardımcı OLucak Biri
*Asistan gibi Yardım edicek Biri
*Modaretör Gibi Yardımcı OLucak Birisi
Arıyorsan Şimdiden Buldun
:)
Ad:Berat
Soyad:Kaya
Her Yetkide 4 yıllık Tecrübem Vardır Teşekkürler :)
Sunucu Skyblock OLsaydı Sevinirdim Ama Bu Halide Güzel

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bekledğin İçin Öncelikle Teşekkür Ederim ^_^
*Builder Gibi Mekan Hazırlayacak biri
*Pluginer Gibi Plugine Yardımcı OLucak Biri
*Asistan gibi Yardım edicek Biri
*Modaretör Gibi Yardımcı OLucak Birisi
Arıyorsan Şimdiden Buldun
:)
Ad:Berat
Soyad:Kaya
Her Yetkide 4 yıllık Tecrübem Vardır Teşekkürler :)
Sunucu Skyblock OLsaydı Sevinirdim Ama Bu Halide Güzel
Dostum alım için buraya yazmayacaktın zaten konunun başına baksa idin alım yerini görürdün neyse :/ sunucu hakkında yorum istemiştim zaten ...