blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kimse gelip ego torbalarını doldurup cıksın diye acmadım konuyu sebebsiz yere tartısmayın.
kendimce gerçekten berbat bir anime
Hocam 2 sezonu yoksa izlemem çıksın öyle düzgün izlerim yarım kalmasın sitedeki yorumları okudu86 seri bitirdim sao hayatımda gördüğüm en rezil anime.
//Edit: bence no game no life'ı taklit ediyor
Hocam 2 sezonu yoksa izlemem çıksın öyle düzgün izlerim yarım kalmasın sitedeki yorumları okudu
Yinede izlemeye basladı :/
no game no life yapımcı şirketin beklediği kadar ilgi görmedi. tutmadı yani. 2. sezon ha gelir, ha gelmez.Hocam 2 sezonu yoksa izlemem çıksın öyle düzgün izlerim yarım kalmasın sitedeki yorumları okudu
Yinede izlemeye basladı :/
O animenin adını hatırlamıyorum ama tek hatırladığım şey o meleğin büyü yaparkenki sözleri asla aklımdan çıkmıyor.Hadi ya gerçekten mi,üzdü şimdi(Bakuman gayet güzeldi bence de...)
Ayrıca o melekli anime nedir yaaa o ne biçim bir animedirof:
of:
of:
Animelerde bildiğin Türk dizileri gibi olmaya başladı aynı formüle bi' iki şey ekliyorlar al sana ergenlerin 10/10 vereceği anime...
Durarara izlemeye başla sen. Bu yıl 2. sezonu çıktı ve daha 2 sezonu daha çıkacak.whyyyy ? pls no game no life
BakıcamO animenin adını hatırlamıyorum ama tek hatırladığım şey o meleğin büyü yaparkenki sözleri asla aklımdan çıkmıyor.
Pipirupiruuuuu pipipirurupiriiiii gibi bağırırdı bu nedir ya :öl:
Durarara izlemeye başla sen. Bu yıl 2. sezonu çıktı ve daha 2 sezonu daha çıkacak.
Bakuman da romantizim ön planda ona bakabilirsin mesela.Bakıcam
Hocam baktımda o beni kesmez yav o tür konular ilgimi çekmiyor yha full romantik bişi olcak yada oyun tarzı anime olucak.onun harici anime sıkıcı geliyor bana oturup öle dizi gibi izleyemem pek![]()
Bakuman da romantizim ön planda ona bakabilirsin mesela.
Alış buna artık bir iki haftada bir girip konuları hortlatırımKonuyu hortlatman iyi oldu : P
Bende konuyu arıodumKonuyu hortlatman iyi oldu : P
Arayın hortunuz kapınıza gelsinBende konuyu arıodumiyi oldu .