Sao - Sword Art Online (Anime)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimse gelip ego torbalarını doldurup cıksın diye acmadım konuyu sebebsiz yere tartısmayın.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2.Sezon u izlim dedim hayattan soğudum anasını satim.

Code Geass
Death Note
Akame ga kill
izle bunlar kısa animeler ama efsanelerdir.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Hadi ya gerçekten mi,üzdü şimdi :( (Bakuman gayet güzeldi bence de...)
Ayrıca o melekli anime nedir yaaa o ne biçim bir animedir :pof::pof::pof:
Animelerde bildiğin Türk dizileri gibi olmaya başladı aynı formüle bi' iki şey ekliyorlar al sana ergenlerin 10/10 vereceği anime...
O animenin adını hatırlamıyorum ama tek hatırladığım şey o meleğin büyü yaparkenki sözleri asla aklımdan çıkmıyor.
Pipirupiruuuuu pipipirurupiriiiii gibi bağırırdı bu nedir ya :öl:

whyyyy ? pls no game no life
Durarara izlemeye başla sen. Bu yıl 2. sezonu çıktı ve daha 2 sezonu daha çıkacak.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O animenin adını hatırlamıyorum ama tek hatırladığım şey o meleğin büyü yaparkenki sözleri asla aklımdan çıkmıyor.
Pipirupiruuuuu pipipirurupiriiiii gibi bağırırdı bu nedir ya :öl:

Durarara izlemeye başla sen. Bu yıl 2. sezonu çıktı ve daha 2 sezonu daha çıkacak.
Bakıcam :)

Hocam baktımda o beni kesmez yav o tür konular ilgimi çekmiyor yha full romantik bişi olcak yada oyun tarzı anime olucak.onun harici anime sıkıcı geliyor bana oturup öle dizi gibi izleyemem pek :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bakıcam :)

Hocam baktımda o beni kesmez yav o tür konular ilgimi çekmiyor yha full romantik bişi olcak yada oyun tarzı anime olucak.onun harici anime sıkıcı geliyor bana oturup öle dizi gibi izleyemem pek :(
Bakuman da romantizim ön planda ona bakabilirsin mesela.