Devlet Bahçeli bunu beğendi.Eğitim sistemi kötü bu ülkenin...
bizde minecraft oynatsalar pvp atar herkesEğitim sistemi zaten arızalı, bir reset atmak gerekiyor. Resette değil format şart. Ben saat 6.10 da kalkıp okula gidiyorum ve 15.30 gibi evde oluyorum. Tüm gün ne öğreniyoruz peki? Boş.
Yazılım veya bilgisayar bölümü okuyacağım ama edebiyat ve tarih görüyoruz hâlâ, ben bunu anlamıyorum. Ciddi ciddi kafam matematiğe basıyor ama tarih ve edebiyata basmıyor. Neden bu ülkede seçimimizi 11. sınıfta yapıyoruz? Neden 9'da değil? Bu ülkede eğitim alınmamalı, gidin isviçreye orda minecraft oynatıyorlar her sınıfta, insan bu sayede okulu seviyor, ödevlerini yapıyor ve en önemlisi de hayal gücü ve yaratıcılığı gelişiyor...
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde minecraft oynatsalar dakikasına herkes huzuni yükler sınıfta kavga çıkar.bizde minecraft oynatsalar pvp atar herkes
Orda sunuculara girmeye izin vermiyorlar diye biliyorumbizde minecraft oynatsalar pvp atar herkes
Hangi gezegendensin? Dost musun düşman mıOOoo,siz ölmüşünüz günde taş çatlasa 5 ders görüyoruz sınıfta 3 erkek 32 kız var,ve haftada 3 gün bölüm dersi ve 11 kişiyiz hocalar en fazla 15 dakika giriyor ne yapcağımızı anlatıyor ve çıkıyor ,istediğimiz müziği açıyoruz.bizim bölüm binasının altında kantin var direk istediğimiz zamanlar gidebiliyoruz 8'de gidiyorum okula en geç 2 de çıkıyorum .Allah yardımıcınız olsun.
Bence en kötü kısmı. Okulda kafa dengin yoksa veya o gün okula gelmemişse okul resmen çekilmez oluyor.okulda kafa dengi bi arkadaş bulamassan iyice kötüleşiyor durum
Zengin olmadıkça yaşanacak ülke değil bura hangi yaşta olursan ol :\Şimdiden zamanım az diyorsan... Buna "sırtımla" gülerim işte.
![]()