>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Ne gibi bir fark ?

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendin bile yazmışsın "sunucu özellikleri" diye ;D Gerçi serverlere hiç bakmıyorumda iki üç gözüme çaptığı kadar, yani onlara göre daha farklı hoş olmuş (Lapsis şimdi gördüm o bozmuş bak)

Son düzenleme:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kendin bile yazmışsın "sunucu özellikleri" diye ;D Gerçi serverlere hiç bakmıyorumda iki üç gözüme çaptığı kadar, yani onlara göre daha farklı hoş olmuş (Lapsis şimdi gördüm o bozmuş bak)
Teşekkürler , bu sunucu tuttu sayılır , lapissiz sunucumuz yapılıyor .
güzel olmuş. klasik lapisli :p
Klasik lapisli sunuculardan ayıran özelligide var , girip bakmanızı isterim. En basiti her lapisli sunucuda otomatik olarak lapisi satma var mı ? Kılını bile kıpırdatmadan lapisi satabiliyorsun.

@sasd10 @Bartuzen @baha07 @Tnehow Sunucuya bir bakmanızı öneririm ^^

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Pluginler Gayet Başarılı , Haritaya Gelirsek Spawn Harici Fazla Begenmedim Server Medival Türü Gibi Yapmişsiniz Ama Lapis Felan 4 Duvar Icine Kurulu Bunu Bir Dagın Icine Yapsaydınız Daha Şık Olabilirdi.
Ama Genel Olarak Başarılı Pluginler Gayet Başarılı
Böyle Bir Serverin User Azlıgının Sebebi İse 1.8 Olması
Başarının Devamını Dilerim.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Pluginler Gayet Başarılı , Haritaya Gelirsek Spawn Harici Fazla Begenmedim Server Medival Türü Gibi Yapmişsiniz Ama Lapis Felan 4 Duvar Icine Kurulu Bunu Bir Dagın Icine Yapsaydınız Daha Şık Olabilirdi.
Ama Genel Olarak Başarılı Pluginler Gayet Başarılı
Böyle Bir Serverin User Azlıgının Sebebi İse 1.8 Olması
Başarının Devamını Dilerim.
Görevler vb. Pluginler yüzünden 1.8 de tutuyoruz sunucuyu ^^ Yorumun için teşekkür ederiz , 52/52 den düştük 15-20 kişiye , nitrado makinesinde hata çıkmasa iyi olurdu açıkcası ^^

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Görevler vb. Pluginler yüzünden 1.8 de tutuyoruz sunucuyu ^^ Yorumun için teşekkür ederiz , 52/52 den düştük 15-20 kişiye , nitrado makinesinde hata çıkmasa iyi olurdu açıkcası ^^

Nitrado Adına acılan birsürü konu var anlayın artık yapamiyorlar :) başdaki nitrado degil
batihost'dan 4gb ramli makina alsan +40 +50 usere kadar 0 laglı oynarsın :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Nitrado Adına acılan birsürü konu var anlayın artık yapamiyorlar :) başdaki nitrado degil
batihost'dan 4gb ramli makina alsan +40 +50 usere kadar 0 laglı oynarsın :)
Biliyorum :) Yaptık bir hata devam ediyoruz işte ^^ 3 aylık aldım sunucuyu paneldede 300 küsür para oldu şu anlık ondan nitradodayım ^^

Sunucumuzun güncel olarak kalan gün sayısı ve panelimizdeki para miktarı . Hava atmak veyahut artislik yapmak degildir amacımız. Kapanmayacağımızı göstermektir !