KuraPieee
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
sunucu kapalı ?Aşırı derecede FPS düşmesi olur ama yinede deneyeyim ^^
sunucu kapalı ?Aşırı derecede FPS düşmesi olur ama yinede deneyeyim ^^
Bir adet restart atıldı birazdan kendine gelir sunucu ^^sunucu kapalı ?
Ne gibi bir fark ?Bi fark koymuşsun... Hoş olmuş =3 .
Kendin bile yazmışsın "sunucu özellikleri" diye ;D Gerçi serverlere hiç bakmıyorumda iki üç gözüme çaptığı kadar, yani onlara göre daha farklı hoş olmuş (Lapsis şimdi gördüm o bozmuş bak)Ne gibi bir fark ?
GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler , bu sunucu tuttu sayılır , lapissiz sunucumuz yapılıyor .Kendin bile yazmışsın "sunucu özellikleri" diye ;D Gerçi serverlere hiç bakmıyorumda iki üç gözüme çaptığı kadar, yani onlara göre daha farklı hoş olmuş (Lapsis şimdi gördüm o bozmuş bak)
Klasik lapisli sunuculardan ayıran özelligide var , girip bakmanızı isterim. En basiti her lapisli sunucuda otomatik olarak lapisi satma var mı ? Kılını bile kıpırdatmadan lapisi satabiliyorsun.güzel olmuş. klasik lapisli![]()
Görevler vb. Pluginler yüzünden 1.8 de tutuyoruz sunucuyu ^^ Yorumun için teşekkür ederiz , 52/52 den düştük 15-20 kişiye , nitrado makinesinde hata çıkmasa iyi olurdu açıkcası ^^Pluginler Gayet Başarılı , Haritaya Gelirsek Spawn Harici Fazla Begenmedim Server Medival Türü Gibi Yapmişsiniz Ama Lapis Felan 4 Duvar Icine Kurulu Bunu Bir Dagın Icine Yapsaydınız Daha Şık Olabilirdi.
Ama Genel Olarak Başarılı Pluginler Gayet Başarılı
Böyle Bir Serverin User Azlıgının Sebebi İse 1.8 Olması
Başarının Devamını Dilerim.
Görevler vb. Pluginler yüzünden 1.8 de tutuyoruz sunucuyu ^^ Yorumun için teşekkür ederiz , 52/52 den düştük 15-20 kişiye , nitrado makinesinde hata çıkmasa iyi olurdu açıkcası ^^
BiliyorumNitrado Adına acılan birsürü konu var anlayın artık yapamiyorlarbaşdaki nitrado degil
batihost'dan 4gb ramli makina alsan +40 +50 usere kadar 0 laglı oynarsın![]()
Kral vb. Ekleyince imparatorda uyumlu olur diye düşünmüştüm ^^Aynı Rütbe "İmpparator" bizdede var ama sıkıntı yok![]()
Öyle bir plugin paketimi var ?Minetürk Plugin Paketini Kopylaa Yapıştır Yapmışsınız